2777
2789
چرا هیچ وقت به شما زنگ نمیزنه؟؟

تا مادرش هست بمن زنگ نمیزنه 

خودمم تماس میگیرم میگه قط کن بهت زنگ میزنم و نمیزنه 

همیشه ام حال بچمه مو از مادرش میپرسه نه خودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت مثل شوهر منه ولش کن بابا حرص نخور ارزش نداره شوهر منم انقدر حرص میده سر زنگ زدن به من 

آخه این بهش هم زنگ میزنم میگه قط کن خودم بهت زنگ میزنم و نمیزنه 

همیشه ام حال بچه مو از مادرش جویا میشه نه خودم

تو یه خونه زندگی میکنین؟؟

خوب بهش بگو دوس دارم بهم زنگ بزنی

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
تو یه خونه زندگی میکنین؟؟ خوب بهش بگو دوس دارم بهم زنگ بزنی

آره یه ساختمون 

بارها بهش گفتم  

وقتی گوشیش نگا میکنم فقط شماره ننه شه که بهم بطور مرن زنگ زدن اونوقت برای من زورش میاد حتی این مواقع اطلاع بده

تو یه خونه زندگی میکنین؟؟ خوب بهش بگو دوس دارم بهم زنگ بزنی

خاهرم این نوع شوهرا حرف فایده ای نداره

انقدر من میگم اخرش هم به خاهر ومادرش زنگ میزنه😔😔😔 توی جمع انقدر بی توجهی میکنه آدم رو خورد میکنه😭 نگم برات که دلم پره😭

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍

غیر از این مورد اگه از بقیه اخلاقش راضی هستی ینی درکل اگه همسر خوبیه این موردو چشم پوشی کن سخت نگیر هرچند که حق با شماس

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
آره یه ساختمون  بارها بهش گفتم   وقتی گوشیش نگا میکنم فقط شماره ننه شه که بهم بطور مرن ز ...

واییی خدا صبرت بده من تنها شانسی که توزندگی داشتم این بوده که از مادرشوهرم جدا زندگی میکنم وای از راه دور منو دیوونه میکنن اگه تو یه جا بودیم که...😞

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
غیر از این مورد اگه از بقیه اخلاقش راضی هستی ینی درکل اگه همسر خوبیه این موردو چشم پوشی کن سخت نگیر ...

بد نیست خاک برسر ،در حال حاضر بشدت ازش متنفففففرم