2777
2789
عنوان

ویژگی های یک دوست پسر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 17131 بازدید | 87 پست
وای ببین منم دوس پسرم اینطور بود وقتی دانشجو بود از پول توو جیبی خودش کادوهای عالی واسم میگرفت طلا ...

خیلی مسخرست

آخه میگم که دوست پسر من چون قصدش مهاجرته و خرج زیادیم نداره لازم نبود کار کنه اصن

ولی هی گیر گیر گیر که من باید کار کنم

میگفتم خب چرا چی کم داری

پول دربیارم تو رو خوشحال کنم

اینم از خوشحالی ما به جای خوشحالی شک و تردید آورد برام

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد داشتم مریم رو میگفتم

یه بار بحث یکی از وسایل کاری ما شد که همه مون از یه زمانی به بعد باید یکیشو بخریم

بعد یهو از دهنش پرید که من واسه مریم فلان مدلش رو خریده بودم (این فلان مدل بهترین نوع و مدل دستگاهه که الان ۶-۷ تومن قیمتشه)

وی در ادامه افزود که مال خودم اون مدلی نبود دو مدل پایین تر بود

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
تردید راجع به چی

اینکه ادامه بدم یا بمونم

هنوز که هیچی بینمون رسمی نیست داره اینطوری اعصابمو به هم میریزه اگه رسمی شه و ۳۰-۴۰ سال این روند ادامه پیدا کنه چی

درسته ولی وقتی خود طرف میگه تو اولین آدم زندگیمی مامانم بعد تو... نمیگم مامانشو بندازه اونور فقط به ...

ینی شما معیار و ملاکتون از درکِ درجه ی توجه و عشق و علاقه ایشون نسبت به خودتون فقط پولیه که خرج شما میکنه؟! دست مریزاد! 😅 به نظرم تو یه رابطه خیییلی مسائل ظریف و عمیق و پیچیده تری میتونه برای محک زدن وجود داشته باشه. با مسائلی که مطرح میکنید و مقدار ارزش و اهمیتی که به پول و خرج کردن میدید شما رو یک انسان پولکی جلوه میده. 

بعد با خودم اینجوری بودم که کل چیزایی که واسه من گرفته رو هم اندازه همون یه کادویی که برای مریم گرفته هم نمیشن. تازه اونم کادوی بی مناسبت که نه تولدی بوده نه ولنتاینی

تازه اون موقع با همون پول تو جیبی محدودش

خب ناراحت کنندست دیگه

اینکه ادامه بدم یا بمونم هنوز که هیچی بینمون رسمی نیست داره اینطوری اعصابمو به هم میریزه اگه رسمی ش ...

اوهوم اینم هست

من که کات کردم.کلا از وقتی رفت سرکار دیگه اون عشق قبلو نسبت بهم‌نداشت.نه بخاطر کادو ایناها.کلا دیگه بهم توجه نمیکرد.دیگه نگرانم نمیشد

ینی شما معیار و ملاکتون از درکِ درجه ی توجه و عشق و علاقه ایشون نسبت به خودتون فقط پولیه که خرج شما ...

اون طرف مقابل خودش این رو به زبون آورد که آره من میرم سر کار که تو رو جاهای بهتری ببرم و کادوهای بهتری برات بگیرم

به جز بحث پول یه بحث دیگه بحث وعده و وعید توخالیه که خب وقتی این یکیش اینجوری از کار درومد بقیه وعده هاش راجع به آینده هم احتمالن سر کارین

و اینکه خب شما بگین چطوری و با چه معیاری محگ بزنیم

برای منم پیش اومده اما حساس نشو من جات باشم این دغدغمو ی جوری بهش غیرمستقیم میگم خسیسی رو نه هااا ...

واقعیتش یه چند باری بهش گفتم که خب سر کار رفتن تو در نهایت چیزی رو تغییر مثبت نداد توی رابطه ما

تعدادشو که کم کرد کیفیتشم که مثل سابقه و بهتر نشده

اونم حرفمو قبول کرد و یکی از کاراشو کنسل کرد که بیشتر همو ببینیم😶 همینو بس

واقعیتش یه چند باری بهش گفتم که خب سر کار رفتن تو در نهایت چیزی رو تغییر مثبت نداد توی رابطه ما تعد ...

بیشتر بگو مستقیم و غیر مستقیم

ب نظر نمیفهمه

از بچگیشه نه از خسیسی وگرنه با مامانش اونطوری نبود

ببین چون کار میکنه خسته میشه یه طرف قضیه اینه یه طرفشم هرکی (مرد و زن نداره) شاغل باشه کار کنه و زح ...

درسته ولی اگه بحث قدر پول بود وقتی مامانش میخواست پول رنگ مو رو پس بده میگرفت

ارزش پولش برای مامانش کمه برای من یهو زیاد میشه!؟

بیشتر بگو مستقیم و غیر مستقیم ب نظر نمیفهمه از بچگیشه نه از خسیسی وگرنه با مامانش اونطوری نبود

نمیدونم والا خودمم موندم

آخه ببین من از اول اصلن از اینکه دیدم جنتلمنه خودشم اومد فقط

وگرنه نه قیافش خیلی خوشگله نه قد خیلی بلندی داره نه چیزی

صرفن دیدم جنتلمن و باشخصیته به دلم نشست و دوست شدیم

کدوم جنتلمنی میاد میگه بیا نصف پول پالتو رو تو بده نصفشو من آخه😶 خیلی دلم شکسته

نمیدونم والا خودمم موندم آخه ببین من از اول اصلن از اینکه دیدم جنتلمنه خودشم اومد فقط وگرنه نه قیا ...

ینی دوسش نداری؟ب دوس داشتنتم شک کردی؟این خیلی مهمه

چون اگه حست بهش واقعی باشه دیگه سبک سنگین کردن قد و هیکل و... رو نداری واسش

پس اول تکلیف حستو معلوم کن

ولی اگه واقعا دوسش داری و ب نظرت ارزششو داره و قصدتوتم جدیه و فقط از رو سرگرمی باهم نیستید بازم حرف بزن

از حست و از فکرات بهش بگو ضرر نمیکنی