سلام.پسر ۹ ماهه ایی دارم که شبها که میخوابه سریع میره رو شکمش میخوابه.برا شیر که بیدار میشه شیر که میدم میزارمش به پهلو فقط ده دقیقه بشه همینجوری بخوابه سریع غلت میزنه دوباره میره رو شکم.بخوام دستش بزنم از خواب بیدار میشه.رو به شکم خوابیدن خطرناکه؟درسته میگن از شکم درد رو به شکم میخوابن؟اخه گریه نمیکنه.خیلی هم غلت میزنه.همیشه رو شکم میخوابه .میگن کلا خوب نیست ادم رو شکم بخوابه.من چیکار کنم صاف بخوابه یا پهلو بخوابه؟ ینی مشکلی داره همش رو شکم میخوابه؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شیر رو تعداد وعده های بیشتر و مقدار کمتر بهش بده ، کلا قبل از خواب غذای جامد بخوره بهتره ، مواد محرک معده خم اصلا بهش نده مثل شکلات و بیسکوییت و کیک و اینا ولی نگران نباش خودش خوب میشه
پسر منم کلا رو شکمه خواهر تازه تو خواب چهار دست و پام راه میره فقط دارم یسره میگرم میزارم سر ...
اره اینم اینجوره یه کوچولو بیدار میشه سینه خیز میره بعد رو شکم میخوابه دوباره.اخه صبح که بیدار میشه زیر چشمش پف داره از بس رو شکم خوابیده.نگران میشم نکنه مریضه.