2777
2789
عنوان

غلت زدن زباد بچه تو خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 4396 بازدید | 30 پست
بالش بذار پهلوش، محاصره اش کن. شاید یه ذره بالش کوچولو بین پاهاش کمکش کنه تعادلش رو پهلو حفظ شه.&nbs ...

جاش رو براش تنگ کنم که اذیت میشه و بیدار میشه.دیگع الان کوچک نیس که یجا بخابه تکون نخوره.غلت میزنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر رو تعداد وعده های بیشتر و مقدار کمتر بهش بده ، کلا قبل از خواب غذای جامد بخوره بهتره ، مواد محرک معده خم اصلا بهش نده مثل شکلات و بیسکوییت و کیک و اینا ولی نگران نباش خودش خوب میشه

پسر منم کلا رو شکمه خواهر  تازه تو خواب چهار دست و پام راه میره فقط دارم یسره میگرم میزارم سر ...

اره اینم اینجوره یه کوچولو بیدار میشه سینه خیز میره بعد رو شکم میخوابه دوباره.اخه صبح که بیدار میشه زیر چشمش پف داره از بس رو شکم خوابیده.نگران میشم نکنه مریضه.

دختر منم رو شکم میخوابه دقیقا مثل باباش یعنی حالت دست و پاهاشم مثل باباشه ولی زیاد غلت زدن بچه علتش ...

چه جالب، پسر من تو خواب همش وول وول میخوره، یعنی واسه گرما هست

شیر رو تعداد وعده های بیشتر و مقدار کمتر بهش بده ، کلا قبل از خواب غذای جامد بخوره بهتره ، مواد محرک ...

شام که سوپ میدم.البته غلیظ.این عادت داره حتما باید قبل خواب شیر بخوره‌.