2777
2789
عنوان

غلت زدن زباد بچه تو خواب

4396 بازدید | 30 پست

سلام.پسر ۹ ماهه ایی دارم که شبها که میخوابه سریع میره رو شکمش میخوابه.برا شیر که بیدار میشه شیر که میدم میزارمش به پهلو فقط ده دقیقه بشه همینجوری بخوابه سریع غلت میزنه دوباره میره رو شکم‌.بخوام دستش بزنم از خواب بیدار میشه.رو به شکم خوابیدن خطرناکه؟درسته میگن از شکم درد رو به شکم میخوابن؟اخه گریه نمیکنه.خیلی هم غلت میزنه.همیشه رو شکم میخوابه .میگن کلا خوب نیست ادم رو شکم بخوابه.من چیکار کنم صاف بخوابه یا پهلو بخوابه؟ ینی مشکلی داره همش رو شکم میخوابه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم کلا رو شکمه خواهر 

تازه تو خواب چهار دست و پام راه میره

فقط دارم یسره میگرم میزارم سرجاش

من ک فکر میکنم مشکلی ندارن بچن دیگه خودمونم بچگی اینطوری بودیم

......................................................................... 
خب چی کار کنم.ینی ببرم دکتر دارو برا رفلاکس بده؟

حتما عزیزم 

بعضی بچه ها رفلاکس پنهان دارن مثلا بالا نمیارن ولی اگه درمان نشه تا بزرگسالی باهاشونه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗