2777
2789
واسه عربالگری اصلا ازمایش قند نمیگیرن 

توی پیچ اینستا خیلی خانومها گفتن ما ازمایش قند هم کنار،این ازمایش داشتیم

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

برای من دکتر خواست ازمایش تیرویید هم بنویسه گفت ناشتا برو.منم چون عصر میخاستم برم گفتم تیروییدو جدا بعدا میرم .غربالگری لازم نیست ناشتا باشی.

شاید اون دوستی که میگه ناشتا رفته همراهش ازمایش دیگه هم داشته

❤️❤️پسر قشنگم عاشقتم❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی اوقات یه سری آزمایشات دیگه هم هست مثل قند یا آنزیم های کبدی که نیاز به ناشتا بودن هست نمیدونستی ...

اون نمیشه غربالگری اون میشه ازمایش انزیم توام اگه نمیدونی بدون وقتی جیزی بلد نیستین لازم نیس اطلاعات بدین والا ارپزمایش غربالگری یک شامل بررسی سه تا فاکتوره که به هیچ عنوان انزیم کبد و قند شاملش نمیشه 

برای من دکتر خواست ازمایش تیرویید هم بنویسه گفت ناشتا برو.منم چون عصر میخاستم برم گفتم تیروییدو جدا ...

دقیقا وقتی با یه ازمایش دیگه باشه اگه اون ازمایش ناشتا باشه باید ناشتا بری بعضیا اشتباه برداشت میکنن

اون نمیشه غربالگری اون میشه ازمایش انزیم توام اگه نمیدونی بدون وقتی جیزی بلد نیستین لازم نیس اطلاعات ...

ببین متوجه هستی یا نه ؟؟؟؟

دارم میگم بستگی به اون شخص داره که پزشک واسش چیزای دیگه هم مینویسه واسه یکی نیاز نیست واسه یکی هست اوکی ؟؟؟؟

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
توی پیچ اینستا خیلی خانومها گفتن ما ازمایش قند هم کنار،این ازمایش داشتیم

خوب اون دکتر میگه حالا که قراره بری ازمایش خون بدی ابنم در کنارش بده ولی ازمایش عربالگری به تنهایی نیاز به ناشتا بودن نیس