از طریق یه آشنا باهم دوست شدیم و چند ماه دوتامون با فکر اینک عاشق نمیشیم گذروندیم .. خوب بودیم باهم ولی قدر هم و نمیدونستیم .. تا اینک ی مشکلی پیش اومد و از هم دورمون کرد .. ازون روز ماشالله ماشالله چشم حسودمون کور فهمیدیم عاشق همیم و بهم وابسته ایم و ....
این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم .. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن )
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استاد دانشگاهم بود دیفرانسیل درس میداد ترم که تموم شد جلو اموزش دید منو بهش سلام دادم تشکر کردم که پاسم کرد اونم گفت اینستا داری من ازت خوشم میاد الان 1ساله باهم دوستیم
یه قرار کاری خیلی مهم داشتم تو یه شهر دیگه.تو راه ماشینم خراب شد و اون اولش اومد کمک بعد که ماشین درست نشد و منم عجله داشتم و ماشینم نمیشد جابزاریم اونجا...سویچش رو داد من اومدم به کارم رسیدم ..فعلا همسرم نشده
هر کاری زورش رسید باورت میشه تمااااام تلاششو منم الان ی دل ن صد دل عاشقشم
زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبهروز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبهروز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤