2777
2789

دو ساله مزدوج شدیم و توی این دو سال تحت هییییچ شرایطی نازکتر از گل بهم نمیگفت و حس خوب بهم میداد 

ولی اخیرا احساس میکنم تحقیرم میکنه مثلا ادای لحنم رو در میاره 

و مثلا امروز پشت تلفن میگفت موهام خیلی میخاره چند روزه شرایط نشد برم حمام منم به شوخی گفتم اره موهات کثیف شده میترسیدم موهامو به موهات بزنم 

برخلاف رفتار های گذشته، بهم گفت فعلا که موهای من از موهای تو پر پشت تره بااینکه اینهمه به موهات میرسی، موهات اونه 

خیلی ناراحت شدم

دیشب داشتیم میرفتیم بیرون یه ماشین آهسته سبقت گرفت گفت چته زودتر بری خونه که غرغر زنتو بشنوی؟ 

دو شب پیش خواب بودیم بخاری اتاق شعله کمی داشت دیدم رفته بیشتر کنه گفتم گرم نیست ؟ دیدم داره ادامو در میاره و با لحن بدی میگه دیدم اونجوری جمع کردی خودتو از سرما اره گرمه

بشین باهاش صحبت کن 

بگو بعضی از حرکات و رفتارت در شان تو نیس و نمیدونم چی باعث شده انقد داری منو ناراحت میکنی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ازخودت نیس مثلا توام فرق کرده باشی داره تلافی میکنه اگه نه بشین دوستانه باهاش صحبت کن

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

توم عین خودش رفتار کن سعی کن چیزایی که میگه برات مهم نباشه و عکس العمل نشون نده اگه دیدی داره ادامه میده باهاش حرف بزن و از ناراحتیت بگی

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه