2777
2789
عنوان

معرفی همکاران جدید نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 59863 بازدید | 1626 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبین

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

درخواست نمیخواد بزنین رو اسمم ارسال پیامو بزنین

سلام و خداقوت

عزیزم چن تا نی نی یار داریم؟من شما و شب رو میدونم

متاسفانه نینی یار شب اصلا سرعت عمل نداره،میبینی یا دیر میاد یا تاپیکو بدون ترکوندن ،ترک میکنه😬☹

سلام و خداقوت عزیزم چن تا نی نی یار داریم؟من شما و شب رو میدونم متاسفانه نینی یار شب اصلا سرعت عمل ...

سلام نی نی یار سه هم هستن که صبح ها هستن تا 5 غروب از شنبه تا چهارشنبه و من و نی نی یار شب همین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام نی نی یار سه هم هستن که صبح ها هستن تا 5 غروب از شنبه تا چهارشنبه و من و نی نی یار شب همین

ممنونم مهربون😍😍😍😍

پس شما شبهاهم هستید؟چه ساعتایی هستید که اگه مشکلی بود تگ کنیم؟

ممنونم مهربون😍😍😍😍 پس شما شبهاهم هستید؟چه ساعتایی هستید که اگه مشکلی بود تگ کنیم؟

تا 11 شب

من از شنبه تا چهارشنبه از 5 غروب تا 11 شب هستم پنج شنبه و جمعه و تعطیلات رسمی از صبح هستم تا یازده شب  

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar