2777
2789
عنوان

مصرف قرص آسنترا و عوارضش .کمکم کنید

10807 بازدید | 23 پست

سلام دوستان س روزه قرص اسنترا میخورم روز اول یکی کامل خوردم شب ساعت ده خوردم. اسنترا ۵۰ . فرداش بسختی بیدار شدم بدنم انگار تبدار بود لرزش و تهوع و شب ساعت چهار بیدارشدم تا۷ خوابم نگرفت . روزش مریض گیج کوفته و اشتها نداشتم از فرداش نصف خوردم و ساعت ۸ شب خوردم

شما چ ساعتهایی مبخورید ایا عوارضش بهتر میشه باید بدنم عادت کنه؟نمیدونم چکار کنم قرص رو بخورم و عوارض رو تحمل کنم یااون روان افسرده و اعصاب خراب و رفتار بد با بچه ام رو تحمل کنم

بیشتر بخاطر بچه ام شروع کردم ب خوردن.بشدت عصبی و کلافه و افسرده بودم.

راهنماییم کنید

چ ساعتهایی بهتره بخورم خوابم و عوارص کمتر باشه

عزیزم اسنتارا ۵۰ که چیز خاصی نیست من ۱۰۰ میخوردم این عوارض رو نداشتم شاید چون روزهای اولشه حساسیت دا ...

این قرص باعث یبوست میشه؟منم چند وقته دارم میخورم اما حس میکنم برا روده مضره 

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اسنتارا ۵۰ که چیز خاصی نیست من ۱۰۰ میخوردم این عوارض رو نداشتم شاید چون روزهای اولشه حساسیت دا ...

وابستگی میاره؟

شماهم روزای اول همین عوارص داشتین؟

لرزش بدنی و تهوع و کوفتگی انگار بدنم تب داره .

چ ساعتی میخورین من مشاورم بهم گفت بخور . دفترچه ام همراهم نبود از داروخانه بی نسخه گرفتم

وابستگی میاره؟ شماهم روزای اول همین عوارص داشتین؟ لرزش بدنی و تهوع و کوفتگی انگار بدنم تب داره .

نه وابستگی نمیاره ولی باید کم کم ترک کنی مثل همه قرص های افسردگی

نه من این عوارض رو نداشتم ولی خوابم بهم ریخته بود روزهای اول 

من صبح ها نصف میخورم. اما روزیکه میخورم یبوست شدید گرفتم و خوابم هم بشدت کم شد. سرگیجه نداشتم 

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
مگه بینسخه نمیدن؟ صبح باید خورد خب خابت بهم نمیخوره. 

این قرص اصلا خواب اور نیست