2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین؟🍟🍔🥓🥩🍗🍖🍕🌭🥪🌮🌯🥙

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق روز بعد از مهمونی ام چند مدل غذا هست. بدون دغدغه میخوری  بعدشم پاتو بزاری روی پات و یه چ ...

آره اینش خیلی خوبه! الان خیالم راحته! 😆

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!
منم میخاستم دقیقا همینو درست کنم. ولی بچه هام سرما خورده ان براشون خوب نیست 

سوپ بذار 

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

من برنامه هفتگی نوشتم. 4 هفته ی متفاوت. سعی کردم غذاها متفاوت باشه و تنوع غذایی باشه. اینطوری از روز قبل میدونم چی میخوام و موادش رو میخرم. بذار برات بذارم. 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!