2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم . وای خدایا سر کافرش نیاد چ زجری کشیدم هم افسردگی و اضطراب بارداری داشتم هم افسردگی بعد زایمان

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

من تو بارداری هم ب شدت افسردگی گرفته بودم راستش می ترسیدم برم دکتر دارو مصرف کنم دیگه سعی کردم خودم با خودم حلش کنم چون من مجبور شده بودم کارمو برنامه هامو تعطیل کنم خیلی غصه میخوردم ی کتابی دوستم بهم پیشنهاد کرد بخونم"بعد از عشق" ... بخونش حتما. ب من ک خیلی کمک کرد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1714230/داستان-زندگی-من
منم افسردگی بعد زایمان دارم هنوز هم خوب نشدم اما قدرت رفتن پیش رپانشناس رو ندارم

قدرت مالی یا انرژی برای رفتن؟ تو این شرایط باید همسر یا افراد خانواده به زور آدمو ببرن دکتر  ولی هیچ کمکی نمیکنن

چه علائمی داری مثلا . بچت دختر یا پسر

دوتا پشت سر هم دارم هر دوتاهم پسرن،احساس غمگینی گریه زیاد خیره شدن به یه نقطه و فکر کردن پرخاشگری بی حوصلگی اختلال خواب افزایش اشتها و...چون خودم میدونم افسرده شدم خیلی سعی میکنم مقابله کنم اما گاهی اوقات واقعادست خودم نیست همسرم هم درک نمیکنه یعنی اصلا برام وقت نمیذاره 

قدرت مالی یا انرژی برای رفتن؟ تو این شرایط باید همسر یا افراد خانواده به زور آدمو ببرن دکتر  ول ...

منم همین مشکلو دارم کسی کمکم نمیکنه 

بخاطر زایمان سرکار نمیرم به علت سرمای هوا تاالان که بچه یک ماهه شده جایی نمیرفتم که سرمانخوره اما الان شوهرم خیلی حساس شده هرچی میگم بریم بیرون من پوسیدم توخونه قبول نمیکنه میگه بچه ها مربض میشن تواین شرایط حالم داره بدتر میشه

دوتا پشت سر هم دارم هر دوتاهم پسرن،احساس غمگینی گریه زیاد خیره شدن به یه نقطه و فکر کردن پرخاشگری بی ...

مثلا وقت های خالیش رو چه جوری پر می کنه ؟شوهرت رو میگم 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون