2777
2789
منم همین مشکلو دارم کسی کمکم نمیکنه  بخاطر زایمان سرکار نمیرم به علت سرمای هوا تاالان که بچه ی ...

اختلاف سن بچه چند وقته ؟

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

راستش بعد از زایمان اولم هم همینجوری بودم اما با رفتن سرکار و بودن بین دوستام خیلی بهترشدم الان اماشرایطم سخت ترشده دوستام هرکدوم رفتن یه شهری سرکارنمیرم مدادم توخونه بادوتابچه تنهام پسربزرگم خیلی حسادت میکنه کوچیکه هم کولیک داره و بی قراره شباتاصبح بیدارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا وقت های خالیش رو چه جوری پر می کنه ؟شوهرت رو میگم 

کارش خیلی زیاده صبح و عصر، توخونه هم که هست یاداره باتلفن حرف میزنه یاخوابه یانهایتای کم پسربزرگموسرگرم میکنه یه وقتایی هم با پسربزرگم میره خونه باباش

داروهامعمولا دوهفته بعدازمصرف اثرمیکنن عزیزم شرایطت سخته حتمابرودکترواینقدرزجرنکش

منظورم اینه چند ماه قرص مصرف کردی؟بعدازچندوقت درمانت قطع شد و کاملا خوب شدی؟

من که امکان گشتن هم ندارم با دوتابچه کوچیک

همین دیگه  من خودمم جایی برای مهمونی رفتن ندارم مثلا خونه مادر یا مادرشوهر  با بچه هم که نمیشه پیاده گشت  من  بچه مو میزاشتم کالسکه وهر روز به نزدیکترین پارک محله میرفتم همین که هوای تازه به آدم میخوره یکم روحیه آدم بهتر میشه  تو همه مراسم هایی که دعوتت میکنن شرکت کن 

همین دیگه  من خودمم جایی برای مهمونی رفتن ندارم مثلا خونه مادر یا مادرشوهر  با بچه هم که ن ...

شوهرم نمیذاره جایی که دعوت میشم برم میگه بچه ها مریض میشن هواسرده وقتی هم نیست خودم نمیتونم برم بیرون چون پسربزرگم فقط یک سالشه نمیتونم توخیابون کنترلش کنم درحالی که یه بچه کوچیک توبغلمه

منظورم اینه چند ماه قرص مصرف کردی؟بعدازچندوقت درمانت قطع شد و کاملا خوب شدی؟

ببین من بعدازدوهفته علایمم خیلی خیلی کم شدوبه زندگی عادی برگشتم ولی دکترم اصرارداشت داروهامو ادامه بدم وخیلی آروم کمش کرد حدودیک سال داروخوردم که البته شش ماه آخرخیلی دوزش کم بود دوست داشتی اولین تاپیکموبخون

شوهرم نمیذاره جایی که دعوت میشم برم میگه بچه ها مریض میشن هواسرده وقتی هم نیست خودم نمیتونم برم بیرو ...

چرا میتونی جایی رفتی با آژانس برو بعدم برا پیاده روی کوچیکه رو بزار تو کالسکه یکم برین بگردین زودی برگردین