2777
2789
عنوان

طلاق خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 108 پست
ولی ممکنه مبلغی که قاضی تعیین کرده رو بده و نره و تنها امیدمون به طلاق گرفتنش هم‌از بین بره توروخدا ...

دوسال نفقش زیاد میشه .مطمین باش اون نمیده و سریع طلاق میده .پول واسه اینجور ادما خیلی شیرینه

خب من خودم تو فکرم اینه اگر یکیو انتخاب کردم باید پای خوبی و بدیش وایسم چون اینو من انتخاب کردم  ...

خوبي و بدي عادي تو همه زندگيا هست 

ولي مردي ك گِي هست و با چاقو كتك ميزنه و هزار و يك مسكل ديگه بدنيست،فاجعست

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد اختلاف سنی دارن خواهرتو گول زده بی شرف پیاماشو نگه دارین وکیلتو خیلی پپه هست ها اون همه راهارو ب ...

نه نگهبان داریم تو خونه خواهرمو هم نمیذاریم بره از خونه بیرون میدونیم خیلی بی شرفه و ممکنه اینایی که میگی رو بکنه 

اره دیگه بخاطر همین میترسم کلا با دوست پسرم ازدواج کنم میگم اگر ی چی شد چطوری من طلاق بگیرم 

مهریه نگیر به جاش حق طلاق و باقی حقا رو بگیر😀

البته که مرد ایرانی نمیده حق طلاق ولی تو تلاشتوبکن😂

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
گی نیست که بچه بازه 😐

هنوز بدتر🤦🏼‍♀️

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
خب من خودم تو فکرم اینه اگر یکیو انتخاب کردم باید پای خوبی و بدیش وایسم چون اینو من انتخاب کردم  ...

مطمئنم تورو هم هر روز با چاقو بزنن و جلو چشمت با پسرا رابطه جنسی برقرار کنن طلاق میگیری و یه ثانیه هم نمیمونی 

کاش وقتی دردای ادمارو نمیفهمیم لااقل قضاوت هم نکنیم آدما بعضی وقتا تو زندگیشون اشتباه میکنن ولی تاوان اشتباه این نیست که تا آخر عمرشون بخشیده نشن و فرصت زندگی دوباره نداشته باشن 

مهریه نگیر به جاش حق طلاق و باقی حقا رو بگیر😀 البته که مرد ایرانی نمیده حق طلاق ولی تو تلاشتوبکن😂

وکیل خیلی گفت بهش ولی گفت بمیرین هم نمیدم گفت یه میلیارد هم پول بدین بازم نمیدم

مهریه نگیر به جاش حق طلاق و باقی حقا رو بگیر😀 البته که مرد ایرانی نمیده حق طلاق ولی تو تلاشتوبکن😂

مهریه حق مسلم ماست😁

حق طلاق و حق سفر و اشتغال و این چیزا رو میگیرم بچه رو میدم به خودش😎