2777
2789
عنوان

یعنی بی بی چکم مثبتِ ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 61 پست

غلط املای😐☝

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
نمیدونم  ولی مال من مدبکور همیشه حاله میندازه

من تاخالا خیلی بیبی چک زدم ولی اصلا هیچ حاله ای ننداخت .اون منفی ها رو هنور دارم اصلا حاله ندارن

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی دیگه نظری نداره؟

چششششم عزیزای دلم مرسی ک انقد بهم روحیه دادید انشالله قسمت خودتون شه.من این ماه میرفتم زیر پستای کسا ...

منم چندماهه کارم التماس دعاست و چشمم به آسمون خدا

میدونم یروزی نوبت ماهم میشه

از صمیم قلبم براتون دعا میکنم که واقعیت داشته باشه و همه چیز براتون عالی پیش بره گلم😍😘

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.

راستی دارو مصرف میکنید یا طبیعی

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
منم چندماهه کارم التماس دعاست و چشمم به آسمون خدا میدونم یروزی نوبت ماهم میشه از صمیم قلبم براتون ...

نه دو بار دکتر رفتم آخرین بار قبل عید رفتم ک دارو داد و من نگرفتم و نخوردم پریودم نا منظمه و کیستای ریز دارم و تنبلی خفیف.از ماه بعد میخاستم سر خود کلومیفن بخورم ک خدا دعاها رو مستجاب کرد

چن ماهی میشد ک پریودم تقریبا منظم بود😊دعام کنید برای همه تون دعا میکنم دامنتون سبز شه

آها آزمایشهای بارداریمم مشکلی نداشت دکترفقط ویتامین دی و قرص آهن داد.اون دارو هایی ک داده بود هم واس تنظیم پری بود ک اول اقدام خوردم بدتر بهم ریختم نخوردم بعد چن ماه رفتم یه سری دارو دیگه داد ک نخوردم گفتم هر چی خدا بخاد فقط انرژی مثبت میدادم ب خودم.اصلا وقتی مری میشد ناراحت نمیشد همش انرژی داشتم.ولی این ماه استرس و ناراحتی خیییلی زیاد داشتم

آها آزمایشهای بارداریمم مشکلی نداشت دکترفقط ویتامین دی و قرص آهن داد.اون دارو هایی ک داده بود هم واس ...

الهی همین ماه دلتو خدا شاد میکنه 

استرس و ناراحتی واقعا خر است و پری گاو است😃😃😃😃

الهی همین ماه دلتو خدا شاد میکنه  استرس و ناراحتی واقعا خر است و پری گاو است😃😃😃😃

انشالله انشالله 

میشه منم دعا کنی؟؟؟    این ماه مامان باشم؟"

عزییییزم انشاالله ک بارداری

خدارو ب ابروی فاطمه زهرا قسم میدم ک خیلی زود بیای بگی بارداری😍😚

عزییییزم انشاالله ک بارداری خدارو ب ابروی فاطمه زهرا قسم میدم ک خیلی زود بیای بگی بارداری😍😚

عزیزممم مرسییی... ایشالا شما هم بارداری خیلی خوبی داشته باشی و نی نی صحیح و سالم بیاد تو بغلت.  

سلام استارتر شما باردار بودی ؟ 

منم بعد از چهار روز تاخیر  دیروز بیبی زدم بعد دو ساعت یه هاله كمرنگ بود ولی چون هاله خیلی دیدم اعتماد نكردم

امروز بعد بیست دیقه یه خط صورتی پررنگ بود امیدوارم كه حامله باشم چهار سال كه منتظرم 

تا حالا سابقه تاخیر نداشتم پریودام همیشه منظرم بود سر سی روز  حتما میشدم بیشتر نمیشد

منم دو روز قبل موعدم لکه دیدم فکرکردم پریود شدم.رفتم الکی بی بی چک مدیکور زدم دیدم یک خط بود انداختم ...

یعنی تو هفته ی چهار خوابالو بشی احتمالش هست؟؟؟ 

برام دعا کنید خدابه منم نی نی بده😍😍😍