2777
2789
عنوان

یعنی بی بی چکم مثبتِ ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 61 پست
اسی جون مبارکه گلم  من با اینکه زیاد گول بی بی چک خوردم ولی این هاله نیس کاملا واضحه  عی ...

از ته قلبم از خدا میخام این انتظار ها تموم شه من این ماه خدارو قسم دادم خیلی این ماه زجر کشیدم خدا رو ب ابروی فاطمه زهرا قسم دادم.ک دیگه شرمنده نشم خودمم ب خدا سپردم.

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ..موعد پریودم درد زیر شکم داشتم جوری ک یکم راه میرفتم درد میگرف تا پنج شیش روز کمر درد هم یکم دا ...

عزیزم هیچ شکی نداشته باش.منم دقیقا موعد پریودم شکم دردم داشتم یکم..حتما فردا اول صبح تست بزن.بعدم برو آزمایش.انشالله که مثبتِ❤

عزیز جان، حتما جوابش رو فردا بهمون بگو. ما رو هم خوشحال کن❤❤❤

حتما حتما میام خبر میدم یه تاپیک هم میزنم راجب تمام تجربیاتم ک چیکارا کردم و چی شد.چون خودم با خوندم تجربیات بقیه خیلی امید وار شدم.واس همه دعا میکنم .هیچ وقت امیدتونو از دست ندید خدا خیلی بزرگه فقط ب خودش توکل کنید

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
عزیزم هیچ شکی نداشته باش.منم دقیقا موعد پریودم شکم دردم داشتم یکم..حتما فردا اول صبح تست بزن.بعدم بر ...

میسپرم ب خدا 

خدا خیلی مهربونه

برام دعا کنید

سلااااام. خوبی؟؟ چه خبرا؟؟ من پری شدما🤭🤭🤭

ان شاالله این ماه بخیر و خوشی میشی خوشگلم

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
از ته قلبم از خدا میخام این انتظار ها تموم شه من این ماه خدارو قسم دادم خیلی این ماه زجر کشیدم خدا ر ...

عزیزدلم الهی بخیر و خوشی ۹ماه زیبا در انتظارت باشه ،حتما خبر ازمایش بتای مثبتتم بهم بده😍😍😍

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
عزیزدلم الهی بخیر و خوشی ۹ماه زیبا در انتظارت باشه ،حتما خبر ازمایش بتای مثبتتم بهم بده😍😍😍

چششششم عزیزای دلم مرسی ک انقد بهم روحیه دادید انشالله قسمت خودتون شه.من این ماه میرفتم زیر پستای کسایی ک عکس بیبی چک میذاشتن یا تازه زایمان کرده بودن ازشون میخاستم فقط برام دعا کنن.انشالله ک دعاهاشون در حق من گرفته باشه.خودمم الان برای همه دعا میکنم

اره😓

مدیکور همونه

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
مدیکور همونه

یعنی چی؟

یعنی چی؟

مدیکور بعد چن دقیقه حاله میندازه

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
مدیکور بعد چن دقیقه حاله میندازه

یعنی بنظرت کاذبه؟

یعنی بنظرت کاذبه؟

نمیدونم 

ولی مال من مدبکور همیشه حاله میندازه

مال من خیلی کمرنگ تر بود حامله بودم مدیکور. البته من دو سه دقیقه بعد ا ز استفاده یه هاله خیلی خیلی خیلی کمرنگ دیدم برای همین دقت کردم و دور ننداختم و بهد یه ساعت همون هاله پررنگ تر شد انشالله بارداری 

مال من خیلی کمرنگ تر بود حامله بودم مدیکور. البته من دو سه دقیقه بعد ا ز استفاده یه هاله خیلی خیلی خ ...

یه تاپیک دیگه زدم بین اکنحا عس بیبی چک بعد چنددقزقه هس