2777
2789
عنوان

یعنی بی بی چکم مثبتِ ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزییییزم ازاین مثبت تر میخوای؟ مثل مال خودمه.منم رفتم آز دادم بعدش باردار بودم😍😍😍😍 مباااااارکه

وااااای خداااااا چقد خوشحالم کرررردیییی .خدارشکر

ولی میگن بیبی چک مدیکور مثبت کاذب داره اگه کیست داشته باشم.منم الان ۱۲روز عقب انداختم

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
مال منم هاله انداخت الان دقیق یادم نیست چه مقدار بود. ان شاالله که مثبته. ولی حتما برو آزمایش بده ...

فردا با ادرار اول صبح دوباره امتحان میکنم اگه اوک بود درجا میرم آز دعا کنید برام.

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
مال منم هاله انداخت الان دقیق یادم نیست چه مقدار بود. ان شاالله که مثبته. ولی حتما برو آزمایش بده ...

بعد چن روز؟یعنی بعد دوازده روز حاله بیفته طبیعیه

بعد این مثبته دیگه ....مال من ازین خیلی خیلی کمرنگ تر بود ...مبارکت باشه

جدی؟بعد چند روز تاخیر؟بیبی چکتون مدیکور بود؟خیلی امیدوارم .دعام کنید

مال منم اينجورى بود مارك مديكور باردار بودم ايشالله كه شما هم هستى 🙏🏻🙏🏻

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊

اسی جون مبارکه گلم  من با اینکه زیاد گول بی بی چک خوردم ولی این هاله نیس کاملا واضحه 

عی جونم ورودش پربرکت ان شاالله😍😍😍😍

خیلی برای منم دعا کن این ماه مامان بشم

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
وااااای خداااااا چقد خوشحالم کرررردیییی .خدارشکر ولی میگن بیبی چک مدیکور مثبت کاذب داره اگه کیست دا ...

منم دو روز قبل موعدم لکه دیدم فکرکردم پریود شدم.رفتم الکی بی بی چک مدیکور زدم دیدم یک خط بود انداختم سطل ..بعد از ۴۵دقیقه اینطورا رفتم شانسی نگاه کردم دیدم ععع دو خط شده.سریع رفتم آز دادم دیدم بلههه مثبتِ😚😍😍😍 آخ که چقد اون لحظه برام شوک آور بود😍😍

مطمینم شماهم بارداری عزیزم.

ترشحاتت زیاد نشده؟ یا خوابالو باشی یا کمردردی چیزی؟ تکرر ادرار؟

فردا با ادرار اول صبح دوباره امتحان میکنم اگه اوک بود درجا میرم آز دعا کنید برام.

آره خوب میکنی.

من ۷ روز مونده بود به پری هاله انداخت.

ان شاالله که مال تو مثبته، ولی کلا به بی بی چک اعتمادی نیست.

حتما آزمایش بده

مبارک باشه گلم😍😍😍برامنم دعاکن خیلی منتظرم 

از ته قلبم برای همه منتظرا دعا میکنم.من اگه خدا بخاد و باردار باشم واقعا مدیون دعاهای بچه های اینجام.واقعا برام دعا کردن خودمم خیلی ذکر میگفتم.بچه های نی نی سایت حرف ندارن😍😘

منم دو روز قبل موعدم لکه دیدم فکرکردم پریود شدم.رفتم الکی بی بی چک مدیکور زدم دیدم یک خط بود انداختم ...

چرا ..موعد پریودم درد زیر شکم داشتم جوری ک یکم راه میرفتم درد میگرف تا پنج شیش روز کمر درد هم یکم داشتم یبوست هم داشتم.نوک سینمم الان چند روزه یه کمی درد میکنه.ولی مامانم چهار بار باردار شد سر هیچ کدوم هیچ علائمی نداشت.علائم تازه از هفته۶ ب طور واضح خودشو نشون میدن.باز نمیدونم.فقط محتاج دعام