2777
2789
عنوان

خطر خطر

34 بازدید | 32 پست

بگم یک سال و یک ماهشه هنوز راه نمی ره هیچ تلاشی هم برای. راه رفتن نمیکنه دستش و به دیوار میگیره راه می ره میترسه دیوار و ول کنه در حین بازی اگه حواسش پرت باشه خودش بدون کمک می ایسته اما خودمو بکشم که وقتی حواسش جمعه دستش و ول میکنم خودش میشینه یک ثانیه هم نمی ایسته چیکار کنم میترسم دکتر گفت تا دو ماه دیگه اگه راه نرفت خطرناکه آخه هیچ پیشرفتی هم نداره هیچ حرکت تازه ایی هم برای ایستادن و راه رفتن نمیکنه 

مامانای با تجربه کمک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطرناگه اخه چراتا۱۸ماهگی وقت هست البته اگ درست گفته باشم 

همسن دخترمنه دخترمنم دقیقاا ۱۱ماه و۳هفتگیش راه رفت 

ولی توتاپیک من ک همه بچه هاهمین حدودن خیلیاشون راه نمیرن هنوزیاتازه دوس قدم ورمیدادن اصلاهم کسی نگزان نیس بنظرم طبیعیه مشکلی نداره 

وخدایی که بشدت کافیست

دختر من ۱۴ ماهه بود راه رفت دستشو میگرفت به دیوار ولی تنها میترسید یه چیزی که دوس داره بگیر دستت روبه روش وایستا تا بیاد بگیره ....هر بچه ایی یه جوره ختر من دیر راه افتاد ولی خیلیییی زود حرف زد

دخترم عشق منو بابایی👪

نه اصلا نگران نباشید ،بچه ی من یک و نیم سالگی راه رفت ،دستاشو بگیرید تاتی تاتی کنید ،به داتون بدراه ندید ،میغلته ؟

اللهم عجل لولیک الفرج ،،،،برای سلامتی وظهور امام زمان صلوات....