2777
2789
برا این آزمایش به چه متخصصی مراجعه کنم؟ برا م بنویسه. بهش بگم از نظر بیماریهای خود ایمنی میخوام بررس ...

من دکتر عدد رفتم 

ولی این از را دکتر زنان داد چون اثر رو بارداری داره و باعث سقط و تیرویید کم‌کار و پرکار میشه

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
من توی علت خیلی از مشکلات خودایمنی این موضوع رو دیدم

اندومتریوز هم با استرس رابطه مستقیم داره 

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر عدد چی هست؟ اولین باره میشنوم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
دکتر عدد چی هست؟ اولین باره میشنوم.

وا دکتر عدد نشنیدی برای دیابت و تیرویید و اینا هست تو بیمارستانهایی که درمانگاه دارن معمولاودکتر عدد هست 

وا دکتر عدد نشنیدی برای دیابت و تیرویید و اینا هست تو بیمارستانهایی که درمانگاه دارن معمولاودکتر عدد ...

ممنون از راهنمایی و اطلاعاتی که دادید. 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
منم نشنیدم

فوق تخصص عدد متخصص عدد 

تو تی وی برنامه صربان یا طبیب می ارن 

اون خانم پروفسوره که رفته بود کنفرانس تو دبی گفته بود خلیج همیشه فارس بیرونش کرده بودن فوق تخصص عدد اطفاله  

عه ..چه جالب.... دکتر عدد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دقیقا چیکار میکنن؟

واسه عدد بدن دکتر من‌مریصهای دیابتی و تیروییدی داشت شاید عددهای دیگه مثل فوق کلیوی و پانکراس و اینا را هم‌سر رشته داشته باشن

واسه عدد بدن دکتر من‌مریصهای دیابتی و تیروییدی داشت شاید عددهای دیگه مثل فوق کلیوی و پانکراس و اینا ...

الان من داشتم فکر میکردم ازمایشمو پیش روماتولوژیست ببرم یا نه؟ بنظرت  دکترعدد میتونه تشخیص بده دقیقا چمه؟

الان من داشتم فکر میکردم ازمایشمو پیش روماتولوژیست ببرم یا نه؟ بنظرت  دکترعدد میتونه تشخیص بده ...

از چی دادی

من درد زانو دارم ...عکسامو و ام ار ای و اینا هیچی نشون نداد... بالاخره ازمایش رماتیسم دادم ...اف ار ...

روماتولوزیست بهتره فک کنم ولی اگه نمیدونی دقیق چه دکتری ببری برو متخص داخلی خودش راهنماییت میکنه

ANA توی ازمایشم شده 5....در حالیکه رنجش زیر یک و نیمه    

من هم این ازمایشو دادم جوابش هنوز نیومده بهتون نگفتن علتش چیه؟من خودم تا جواب بیاد نگرانم میگن اگه مثبت باشه بیماری هایی مثل لوپوس و ... ادم گرفته درسته؟

جواب ابلهان خاموشی است