2777
2789

دلایل مختلف داره

به زبون خیلی خیلی ساده

مثلا تو رماتیسم قلبی اون آنتی ژنی که وارد بدن میشه مشابه آنتی ژناییه که سلول های قلب دارن

بدن وقتی پادتن ترشح میکنه علیه اون آنتی ژنای بیگانه سلولای قلبم درگیر میشن

گوگل نبس خواهر میفهمییی گوگل نیس مردم بی گوگل موندن 😂😂😂😂😂😂😂

و سوادمردم هم که گوگل بود و هست و خوا۶د بود

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمانش چیه؟ کسی میدونه؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

خیلی ساده بگم برات بدن اجزا خودشو بجای غریبه ها شناسایی میکنه 

و بر علیه اونها آنتی بادی ترشح میکنه که بافت خودی تخریب میشه

عوامل زیادی در ایجاد بیماریهای خود ایمنی نقش دارن

وقتی انتی ژن وارد بدن میشه در مقابل انتی بادی تولید میشه،در بیماری های خود ایمنی،سیستم ایمنی بدن زیا ...

ممنون... و بیماریهایی مثل رماتیسم و لوپوس و ..... بوجود میاد.... میشه جلوی این روند رو قطعی گرفت؟یا ادم همیشه درگیره؟

ممنون... و بیماریهایی مثل رماتیسم و لوپوس و ..... بوجود میاد.... میشه جلوی این روند رو قطعی گرفت؟یا ...

منم انتی تی پی او بالا دارم یه بیماری خودایمنی در قسمت تیرویید

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
ممنون... و بیماریهایی مثل رماتیسم و لوپوس و ..... بوجود میاد.... میشه جلوی این روند رو قطعی گرفت؟یا ...

درمان قطعی ندارن،روحیه خیلیییی موثره،مثلا بیماری گلن باره،بیمار داشتیم جواب گرفت و تقریبا درمان شد و بیماری هم داشتیم که خیلی پیشرفت کرد بیماریش

منم انتی تی پی او بالا دارم یه بیماری خودایمنی در قسمت تیرویید

چه آزمایشی دادید که متوجه شدید بیماری خود ایمنی دارید؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
درمان قطعی ندارن،روحیه خیلیییی موثره،مثلا بیماری گلن باره،بیمار داشتیم جواب گرفت و تقریبا درمان شد و ...

یکی از دوستان اشاره کرد به غم و غصه ...بنظرم راست میگن.... دقت کردین اکثر این بیمارا با شدت ناراحتی بدتر میشن؟

چه آزمایشی دادید که متوجه شدید بیماری خود ایمنی دارید؟

برای قبل بارداری دادم گفتن انتی تی پی او بالاست و باعث سقط میشه و دکتر عدد گفت خودایمنیه 

یه بار هم‌مشکوک به ام اس بودم ولی خوب شدم‌میگن گاهی ادمها یکبار تو عمرشون فقط علایم ام اس درشون طهور میکنه که علایم من هم ام اس محسوب میشه تو تی وی میگفت

برای قبل بارداری دادم گفتن انتی تی پی او بالاست و باعث سقط میشه و دکتر عدد گفت خودایمنیه  ی ...

برا این آزمایش به چه متخصصی مراجعه کنم؟ برا م بنویسه. بهش بگم از نظر بیماریهای خود ایمنی میخوام بررسی بشم؟