2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ازمایش بده اگه مقدارش کم بود هفته ای یه دونه ۵۰۰۰۰بخور تا دو ماه. بعد برو ازمایش بده اگه کافی بود ماهی یه دونه ۵۰۰۰۰ بخور. ویتامین دی پایین واسه لانه گزینی جنین تو رحم خوبه. جاشو محکم میکنه. اینجور چیزا رو قبلن زیاد خونده بودم الان یادم رفته. ولی کلن تو اقدام خیلی موثره

من ویتامین دی تری خود سر خریدم این کفایت میکنه به نظر شما

خب ویتامین دی تری چن هزار خریدی؟ اول ازمایش بده بعد بیا جوابشو بگو تا راهنماییت کنم. چون خودمم خیلی پایین بود دو سال در گیر ویتامین دی بودم الانم ماهی یه بار میخورم. لازم نیس بری دکتر فردا ناشتا برو ازمایشگاه بگو میخوای ازمایش ویتامین دی بدی، بعد جوابشو اینجا به من بگو راهنماییت میکنم

[QUOTE=112645799][/QUOTE

اینی که شما خریدی ۲۰۰۰، مصرفش روزانه هس،  ولی اگه خیلی کمبود داشته باشی باید هفته ای یه دونه ۵۰۰۰۰ بخوری، میخوای یه روز در میون اینو بخور تا بری ازمایش بدی ببینی جبران شده یا نه، چون ویتامین دی هزار واسه مصرف هر روز هس. 

[QUOTE=112645799][/QUOTE اینی که شما خریدی ۲۰۰۰، مصرفش روزانه هس،  ولی اگه خیلی کمبود داشته با ...

ممنونم از راهنماییتون یه بار که خوردم هفته قبل بود واقعا درد زانوم بهتر شده پس یه روز در میون میخورم