2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست انجام بده ،منم چهار روز مونده به موعدم تست انجام دادم مثبت شد ،فرداش آز دادم بتا ۱۶۵ بود که بارد ...

علایم چی داشتین.منم مث استادتر 5موعدمه.ولی غیر از دردای خفیف تو پهلو و زیر نافم هیچی دیگه ندارم.ببخشید اقدام شما چند سیکل بود؟من 10روز از اقدام گذشته

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
اره خب میدونم شرایط من خیلی سختر بود یعنی از یک هفته بعد اقدامم هر روز بی بی زدم یک روز بعد ۵ دقیق ...

این خیلی بده من سری پیش بی بی زدم همینکه یه خطش روشن شد سریع گذاشتمش کنار اومدم بیرون صبح که خیلی اتفاقی چشمم بهش افتاد دیدم دو خط شد به همسرم گفتم و اونم خوشحال شد اما دوستای بعدی فقط هاله میندازه اونم بعد چند ساعت الان نمیدونم باردارم یا نه 

من امروز موعدمه،از روز تخمک گذاریم ترشح بیشتر از همیشه داشتم،هیچ وقت اینطور نبودم،تا الانم هیچی نیوم ...

انشاالله که بارداری و بزودی خبرای خوب میدی بهمون

[QUOTE=112628824]علایم چی داشتین.منم مث استادتر 5موعدمه.ولی غیر از دردای خفیف تو پهلو و زیر نافم هیچی دیگه ندارم.ببخش ...[/QUOTکمردرد درد ،ترشح زیاد و حساس شدن سینه،من روز ۱۳ سیکل اقدام کردم و ۱۴ روز بعدش تست انجام دادم.

🔊👈لطفااااا لاااااایک نکنید لطفااااا 🔕🤨
علایم چی داشتین.منم مث استادتر 5موعدمه.ولی غیر از دردای خفیف تو پهلو و زیر نافم هیچی دیگه ندارم.ببخش ...

من بارداری‌های قبلم با اولین اقدامم باردار میشدم تو ماه اول اما اینسری الان دو سه ماهه اقدامم نشده هنوز

مرسی عزیزم منم دارم کمد هارو مرتب می‌کنم و یکم نظافت تا بی بی زدن یادم بره و روزم بگذره 

این شرایط و این روزا که ادم منتظره خیلی دیرتر از همیشه میگذره😞انشالله که این ماه دیگه استرس ها تموم میشه و بی بی ها مثبت

علایم چی داشتین.منم مث استادتر 5موعدمه.ولی غیر از دردای خفیف تو پهلو و زیر نافم هیچی دیگه ندارم.ببخش ...

کمردرد ،ترشح زیاد ،حساس شدن سینه،۱۳ سیکل اقدام کردم ۱۴ روز بعدش تست انجام دادم .

🔊👈لطفااااا لاااااایک نکنید لطفااااا 🔕🤨
این شرایط و این روزا که ادم منتظره خیلی دیرتر از همیشه میگذره😞انشالله که این ماه دیگه استرس ها تموم ...

آره خیلی سخته از بلاتکلیفی خسته شدم شوهرم خیلی دختر دوستداره و خودمم همینطور ولی اگه پسرم باشه با جون و دل میخوامش ولی نمیدونم چرا نمیاد خخخخخخ

[QUOTE=112628824]علایم چی داشتین.منم مث استادتر 5موعدمه.ولی غیر از دردای خفیف تو پهلو و زیر نافم هیچ ...

یعنی 14روز از اقدامت گذشته بود؟من 12تا 15داشتم.نمیدونم کدومش حساب کنم😐12کیت گذاشتم پررنگ بود اقدام کردم 13 خراب بود خیلی پررنگ نشد.14 پررنگ بود.ک اقدام نکردیم 15اقدام کردیم ک کمرنگتر شده بود.ای خدا چقد سخته انتطار..بخصوص ما ک تو خونه هسیم و سرکار نمیریم.البته من ی دختر کوچولو دارم

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)