[QUOTE=112628824]علایم چی داشتین.منم مث استادتر 5موعدمه.ولی غیر از دردای خفیف تو پهلو و زیر نافم هیچ ...
سلام عزیزم یعنی همون یبار رابطه توی روز ۱۳ پری فقط بود
اخه اینجا همه میگن باید ی شب در میون باشه😔
۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
سلام دوستان دکتر به منم گفت از ۱۴پری که میشه ۲۵آبان یه شب درمیون اقدام کنید...یعنی ۲۵و۲۷ ((۲۹و۳۰)) آبان اقدام باشه....ولی فقط ۲۵و۲۸ و۲۹ اُم اقدام داشتیم،،،،خیلی استرس دارم حالم بده اونجوری که دکتر گفت نشد...به نظرتون باردار میشم یانه؟😔
الٰهُم صَلی عَلٰی مُحَمَد وآل محمد وعَجِل فَرَجَهُم)برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادرشدن دارم🤲🏻 برای سلامتی نی نی منم بیزحمت صلوات بفرستید☺️
سلام دوستان دکتر به منم گفت از ۱۴پری که میشه ۲۵آبان یه شب درمیون اقدام کنید...یعنی ۲۵و۲۷ ((۲۹و۳۰)) آبان اقدام باشه....ولی فقط ۲۵و۲۸ و۲۹ اُم اقدام داشتیم،،،،خیلی استرس دارم حالم بده اونجوری که دکتر گفت نشد...به نظرتون باردار میشم یانه؟😔
الٰهُم صَلی عَلٰی مُحَمَد وآل محمد وعَجِل فَرَجَهُم)برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادرشدن دارم🤲🏻 برای سلامتی نی نی منم بیزحمت صلوات بفرستید☺️