2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی 14روز از اقدامت گذشته بود؟من 12تا 15داشتم.نمیدونم کدومش حساب کنم😐12کیت گذاشتم پررنگ بود اقدام ...

عزیزم من ۱۳،۱۴،۱۵ سیکلم اقدام داشتم روز ۱۱ سیکل رفتم سونو واژینال ۲ تا فولی داشتم و روز ۱۲ آمپول زدم و ۲۴ ساعت بعدش تا سه شب پشت سر هم اقدام داشتم.

من باورت کلا گیج میشدم قبلا دیگه گفتم برم سونو بهتره

🔊👈لطفااااا لاااااایک نکنید لطفااااا 🔕🤨
من نتیجتا با کیت کار نکردم استفاده از کیت چطوره؟

والله من استفاده کردم همش هاله مینداخت و پررنگ نمیشد منم بی خیالش شدم رفتم سونو واژینال .

🔊👈لطفااااا لاااااایک نکنید لطفااااا 🔕🤨
من بارداری‌های قبلم با اولین اقدامم باردار میشدم تو ماه اول اما اینسری الان دو سه ماهه اقدامم نشده ه ...

انشاله ک میشه .من مشکلات تنبلی تخمدان و پلی کیستیکم قبلا تنبلی داشتم ولی بادارو باردارمیشدم الان ک پلی کیستیک هم اضاف شده نمیدونم 😶

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
عزیزم من ۱۳،۱۴،۱۵ سیکلم اقدام داشتم روز ۱۱ سیکل رفتم سونو واژینال ۲ تا فولی داشتم و روز ۱۲ آمپول زدم ...

کاش منم رفته بودم سونو حالا این ماه ک خودم سرخود دارو خوردم.اگه نشد فعلا بیخیال میشم تا دخترم بزرگتر شه ولی اقدام بهدم اگه نشد میرم دگتر یا امپول بزنم برای ازادسازی تتمک

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
[QUOTE=112628824]علایم چی داشتین.منم مث استادتر 5موعدمه.ولی غیر از دردای خفیف تو پهلو و زیر نافم هیچ ...

سلام عزیزم یعنی همون یبار رابطه توی روز ۱۳ پری فقط بود

اخه اینجا همه میگن باید ی شب در میون باشه😔

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.

سلام دوستان دکتر به منم گفت از ۱۴پری که میشه ۲۵آبان یه شب درمیون اقدام کنید...یعنی ۲۵و۲۷ ((۲۹و۳۰)) آبان اقدام باشه....ولی فقط ۲۵و۲۸ و۲۹ اُم اقدام داشتیم،،،،خیلی استرس دارم حالم بده اونجوری که دکتر گفت نشد...به نظرتون باردار میشم یانه؟😔

الٰهُم صَلی عَلٰی مُحَمَد وآل محمد وعَجِل فَرَجَهُم)برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادرشدن دارم🤲🏻                                برای سلامتی نی نی منم بیزحمت صلوات بفرستید☺️

سلام دوستان دکتر به منم گفت از ۱۴پری که میشه ۲۵آبان یه شب درمیون اقدام کنید...یعنی ۲۵و۲۷ ((۲۹و۳۰)) آبان اقدام باشه....ولی فقط ۲۵و۲۸ و۲۹ اُم اقدام داشتیم،،،،خیلی استرس دارم حالم بده اونجوری که دکتر گفت نشد...به نظرتون باردار میشم یانه؟😔

الٰهُم صَلی عَلٰی مُحَمَد وآل محمد وعَجِل فَرَجَهُم)برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادرشدن دارم🤲🏻                                برای سلامتی نی نی منم بیزحمت صلوات بفرستید☺️

الانم ۱۹سیکلمه ترشح دارم🤔🤔