2777
2789

شدیم عین فیلم های اخرالزمانی که یه بلا نازل میشه کل دنیا میمیرن سه چار نفر میمونن میگردن دنبال بقیه...  نینیسایت انقد خلوت اخه؟!!!!! 

اگه نینی یار هم قطعه که وقتشه تاپیک ممنوعه بزنیم.  خخخخخ😂😂😂😂

یک فرشته هست که فقط بیلاخ نشون میده.  اون مسئول رسیدگی به آرزوهای منه!!!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکو واسه کی بزنی ما ۵ نفر؟    

نه ۶ نفر ، منم بازی 😁😁😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
حتما الان اونم نمیشه صبح میشد

با اسکایپ میشه ظاهران امتحان نکردم تو این گروه ها دارن بزنامه های مختلف و معرفی میکنن خودم استفاده نکردم😁

با خانوادم اس ام اس بازی کردیم 😁با خط مستقیم

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بچه ها هيچ راهي نيست واسه ي تماس با ايران؟  من حتي كرديت بين المللي هم خريدم ولي تماس برقرار ن ...

از اپ pingle به شماره خونه هم میشه زنگ بزنی فقط ۳ دقیقه میتونی حرف بزنی

شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....