2777
2789

من ۹ هفته باردارم امروز رفتم سونوگرافی یکم درد زیر شکم داشتم

وووووای دکتر گفت یه کیست ۶۵ میلیوتری تو تخمدان سمت راستم دارم خاک بر سرم 😰

خیلی بزرگ بود ار کل ساک حاملگی هم بزرگتر 😭😭😭

برای بارداری لتروزول خوردم حتما از اونه

یبار هفته ۶ پیش دکتر خودم تو مطب سونو کردم اصلا هیچی راجب کیست نگفت دکتره احمق

حالا چه خاکی به سرم بریزم با این کیست گنده ؟ 

بچه ها هیچ اطلاعاتی تو این زمینه ندارم کمکم کنین 😞

به سختی به دستش اوردم. خدا دامن همه منتظرهارو زود زود سبز کنه انشالله

ای وای خدا بد نده انشالله خوب میشی سریع

_شاهین،شاه من؟ +جانم دلی،دلنازم؟_به نظرت رنگ چشمای بچمون چه رنگی میشه؟قهوه ای مثل من یا طوسی مثل تو؟🙃❤+ترکیب من و تو عزیزم،رنگ گوهی😐😂والاااا مگه ترکیب قهوه ای و طوسی چیزی جز گوهی میشه؟😂😂      عاشق شدم کاش ندونه~دست دلم رو نخونه~اگه بدونه میدونم~دیگه با من نمیمونه♥️                         دیوونه اگه بری دیگه دلخوشی برام نمیمونه~این و بدون که دوست دارم من دیوونه~هیچکسی قدرت و مث من نمیدونه♥️  من با تو هستم و با تو این دنیارو عشقه❤😍💍         تتلیتی اصیل😬👨‍🎤  ❤sh💍    نو بهار است در ان کوش که خوشدل باشی~که بسی گُل بدمد باز و تو در گِل باشی                                        تیکر یلداااااایی🍉😁آی لاو یو یلدا😂🍉یلدا آی لاو یو🍉😁بنده عاشق یلدا یا همون شب چله ی خودمون اَستممم🍉😂 آخ تو شب یلدای منی~دیوونه ی دوست داشتنی😁😍ای انار انار دون دونه از فردای خود کسی چه میدونه😅🍉آی انار انار بیا به بالینم شبنم گل نار بیا به بالینم😁🍉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا اینقدر ناراحتی ؟ کیست داشتن مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکنه

کست با کیست بزرگ فرق داره مال من خیلی گنده بود

حالا باید چیکار کنم من به سختی باردار شدم 

کست با کیست بزرگ فرق داره مال من خیلی گنده بود حالا باید چیکار کنم من به سختی باردار شدم 

اره اختلال ایجاد میکنه حتما درمانش میکنه دکترت نگران نباش

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

نه فقط نزدیکی نداشته باش

فعالیتت زیادنباشه 

اگه تیرمیکشیدسمت تخمدانت به دکتربگومشکلی پیش نمیادتوبارداری

بعدم دکترزنان تخصص زنان داره یک دستگاه گذاشتن تومطبشون امادکترسونوگرافی چچندسال درخونده تخصص سونوگرافیه فقط 

کست با کیست بزرگ فرق داره مال من خیلی گنده بود حالا باید چیکار کنم من به سختی باردار شدم  

من حرف الکی نمیزنم که...

میگم هیچ مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکنه ، خیالت راحت ....فقط اگه جدارش نازکه باید احتیاط کنی و کار سنگین نکنی

فعلا هم بهت دارو نمیدن چون ممکنه توی بارداری خودش آب بشه

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
اره اختلال ایجاد میکنه حتما درمانش میکنه دکترت نگران نباش

دکترم سونو کرد اصلا ندیدش مطمینم مال قبله چون من مدتهاست سمت راستم درد داره فکر میکردم واسه بارداریه شما نگو علت کیسته !!!

میگن درمان نداره باید جراحی بشه 😭

دکترم سونو کرد اصلا ندیدش مطمینم مال قبله چون من مدتهاست سمت راستم درد داره فکر میکردم واسه بارداریه ...

توکه بارداری نمیتونی جراحی کنی نترس درمان میشه 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
نه فقط نزدیکی نداشته باش فعالیتت زیادنباشه  اگه تیرمیکشیدسمت تخمدانت به دکتربگومشکلی پیش نمیا ...

عجب اشتباهی کردم پیشش سونو انجام دادم 

گفتم برم بیرون شاید ناراحت شه خوب همینجا انجام بدم لابد میفهمه 

دکتری که ۶ تا ۶ تا ویزیت کنه همین میشه کلا ۲ دقیقه هم طول نمیکشید سونوگرافیش 

امروز یه ربع طول کشید تو مرکز سونو

من حرف الکی نمیزنم که... میگم هیچ مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکنه ، خیالت راحت ....فقط اگه جدارش نا ...

ممنون خدا از دهنت بشنوه