2777
2789

داشتم از اموزشگاه برمیگشتم یهو یه دختربچه حدودا ۱۰ساله سر و وضع مرتبی ام داشت بهش نمیومد گدا باشه 

اومد جلومو گرف گف خاله خاله تروخدا بیا بریم برام یه چیز بخر 

منم کلا ادم استرسی ای ام اون اونطوری هجوم اورد جلومو گرف شوکه شدم گفتم چی‌بخرم؟گفت برام خوراکی بخر 

فک کردم دزدی چیزیه میخواد من بیام تو مغازه کیفمو باز کنم کیفمو بزنه  

گفتم ببخشید ندارم سریع اومدم اونورخیابون سوار ماشین شدم رفتم 

بعد اومدم خونه عذاب وجدان گرفتم گفتم حالا اگه واقعا نیازمند بود چی من چقد ادم بی‌رحمی ام 

کارم بد بود بنظرتون؟😭

❌❌❌شما هم تو چالش بزرگ شرکت کنید👈🏻👈🏻 یک هفته به هیچ عنوان بنزین نزنید و ماشین بیرون نبرید ، اگر شرکت نکنین به خودتون و خانوادتون و نسل آینده‌تون خیانت کردین ❌❌❌

تااااا میتونین نشر بدین بین دوستان و فامیلاتون ، خودمونو مسئول بدونیم 

خدایا مرسی که بهترینا به سمت خودم و خانوادم جذب میشه ❤️

😕😕😕

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️