بچه ها بیایین منم یه مشکل بزرگ دارم اهل تهرانم و ۲۶ سالمه ، من دوسال با شوهرم دوست بودم خیلی همدیگه رو دوس داشتیم علیرغم همه مخالفتها با هم ازدواج کردیم هفت ساله باهم زندگی میکنیم، تو این ۷ سال خیلی دعوا داشتیم، کلی بحث و مشاجره سره همه چی، خیانتکار نیست، دست بزن نداره ، مرد دل پاک و مهربونیه ولی بدیش این بود که توی دعواها بنزین آتیش رو بیشتر میکرد شعله ور تر میکرد به جا اینکه کوتاه بیاد حرفای گنده گنده بارم میکرد و تو عصبانیت خیلی حریم هامون شکسته شد، حالا سه ماهه جدا شدم ولی یک ماهه از اون خونه اومدم بیرون، طلاق گرفتیم ولی تو واتساپ باهم چت میکنیم اون پشیمون هست از کارهاش و ابراز پشیمونی هم میکنه ولی من تو این هفت سال خیلی دلم میخاست جدا بشم، ولی الان که جدا شدم انگاری یهو خالی شدم، گاهی دلم برا دوتایی بودنامون تنگ میشه ولی نمیدونم برگشتن درسته یا نه، یه چیز دیگه اینکه من دارم کارگردانی میخونم و توی تهران کم کم دارم با کارگردانهای موفق آشنا میشم و درسم داره دیگه تموم میشه، حالا نمیدونم برگردم از خاسته هام باید دست بکشم یا اینکه با همونم میشه به جایی برسم؟
کاش میشد گذشته هارو فراموش کنم ، لامصب فقط خوبیاش میاد تو ذهنم
احساسی تصمیم نگیر با منطقت برو جلو...اگه سر چیزای خاصی بود دعواهاتون و میتونی کنترل کنی برگرد.ولی اگه سر مسائل مختلف دعوا داشتین ب نظرم برنگرد...با یه مشاور صحبت کن