2777
2789
عنوان

برگشت به زندگی قبلی

835 بازدید | 20 پست

بچه ها بیایین منم یه مشکل بزرگ دارم اهل تهرانم و ۲۶ سالمه   ، من دوسال با شوهرم دوست بودم خیلی همدیگه رو دوس داشتیم علیرغم همه مخالفتها با هم ازدواج کردیم هفت ساله باهم زندگی میکنیم، تو این ۷ سال خیلی دعوا داشتیم، کلی بحث و مشاجره سره همه چی، خیانتکار نیست، دست بزن نداره ، مرد دل پاک و مهربونیه ولی بدیش این بود که توی دعواها بنزین آتیش رو بیشتر میکرد شعله ور تر میکرد به جا اینکه کوتاه بیاد حرفای گنده گنده بارم میکرد و تو عصبانیت خیلی حریم هامون شکسته شد، حالا سه ماهه جدا شدم ولی یک ماهه از اون خونه اومدم بیرون، طلاق گرفتیم ولی تو واتساپ باهم چت میکنیم اون پشیمون هست از کارهاش و ابراز پشیمونی هم میکنه ولی من تو این هفت سال خیلی دلم میخاست جدا بشم، ولی الان که جدا شدم انگاری یهو خالی شدم، گاهی دلم برا دوتایی بودنامون تنگ میشه ولی نمیدونم برگشتن درسته یا نه، یه چیز دیگه اینکه من دارم کارگردانی میخونم و توی تهران کم کم دارم با کارگردانهای موفق آشنا میشم و درسم داره دیگه تموم میشه، حالا نمیدونم برگردم از خاسته هام باید دست بکشم یا اینکه با همونم میشه به جایی برسم؟ 

توبه گرگ مرگه

آیندت روشنه برنگرد برو دنبال رویات

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکل تورو دارم. یعنی همه چیز خوبه فقط تو دعوا.... خیلی برام سخت بود خیلی ولی همه میگفتن چیز خاصی نیست همه ک همه چیزشون باهم خوب نیست تو میبینی آتیش میاره تو آروم باش بالاخره یکی باید آب رو آتیش باشه اخلاقش دیگ کاریش نمیشه کرد. یعنی فقط سر همین جدا شدی؟ اگ مخالف با کارت نباشه ک میتونی ادامه بدید ولی حالا ک طلاق گرفتی یه مشاوره برو جدی میگم شاید این دلتنگی ها هیجانات باشه ک طبیعیه میگی یکماه گذشته و اگ برگردی باز بخوای جدا شی.. وقتی هیجانات بخوابه

ولی دو دلم انگاری افسردگی دارم ، از نظر خودم همه چی تاریکه جلوی روم

طبیعیه

اما من بودم با این آینده روشنی ک پیش رومه بر نمیگشتم

اگ خوب بود همون موقع میبود

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
منم مشکل تورو دارم. یعنی همه چیز خوبه فقط تو دعوا.... خیلی برام سخت بود خیلی ولی همه میگفتن چیز خاصی ...

نه اون تو این چن سال هم با خوندن این رشته من کلی مخالف بود و به سختی گذاشت بخونم، همیشه کوچیکم میکرد میگفت تو نمیتونی کاره ایی بشی، گنده تر از تو نتونستن به جایی برسن

خب پس برو بهش ثابت کن ک میتونی و شدی. ا

یه خصلت بدی دارم اینه که خیلی دل رحمم وقتی میبینم مث باروون اشک میریزه غصه م شد ، گفتم نکنه این زندگی ارزش موندن رو داشت و من اشتباه کردم و جدا شدم، اخه خیلی منو میخاد