2777
2789
عنوان

چرا بابام با من اینطوری رفتار میکنه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 29 پست

منم بابابام زیاد بحث نمیکنم چون نمیتونه قانعش کنم ولی خواهرکوچیکم که۱۷سالشه یجوری بابام و قانع میکنه و جدی حرف میزنه بابام بعدش سکوت میکنه بابام انقد که از خواهرم حساب میبره ازمن یه چس حساب نمیبره😒😒

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگمم... شاید ناراحت شید یا درک نکنید، ولی پدرتون از روی بدی فک نکنم اینطور باشه، بخاطر چیزاییه ک ...

خدا پدرتو رحمت کنه 

اخه مگه میشه بخواد واسه یه جمله ای ک میشنوه صدتا مثال نقض بیاره؟

خوش ب حال اونایی ک با باباهاشونم مچ ان

منم قبلا حسرت اینو میخوردم

ولی الا یاد گرفتم ب بقیه جنبه های مثبت زندگیم بیشتر نگاه کنم.

خعلیا حسرت همین جنبه های مثبت منو میخورن😀

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

منم بابابام زیاد بحث نمیکنم چون نمیتونه قانعش کنم ولی خواهرکوچیکم که۱۷سالشه یجوری بابام و قانع میکنه ...

دقیقا خواهر منم بابابام همینجوره 

البته خواهرم بزرگتره از من 

بابام با اون ک حرف میزنه اصلا مخالفت نمیکنه تحسینش میکنه من کافیه حرف بزنم میخواد بزنه منو انگار

منو بابام خیلی باهم خوبیم .بابام همیشه واسه همه کاراش از من و آجیم کمک میگیره.با اینکه سن زیادی هم نداریم.البته بگما اون موقع مجرد بودم میخواستم عمل کنم بینیمو بابام تا مرز انفجار رفت از بس بدش میومد از عمل بینی.اما بعد ازدواجم عمل کردم الانم براش عادی شد

میدونی چرا مچن یسریا چون ازبچگی باهاشون رفیق بودن مثل دوست کنار دخترشون بودن بادخترشون بچگی کردن گاهی دوتایی رفتن بیرون برای دخترش وقت و بی وقت گل و کادو میخره همچین پدرایی مثل دوست میمونن نه پدرای ماکه فقط سیاست داشتن سرماو تعصبای الکی

دقیقا خواهر منم بابابام همینجوره  البته خواهرم بزرگتره از من  بابام با اون ک حرف میزنه ا ...

منم منم😂😂😂

بچه ها تو رو خدا قدر پدرهاتون رو بدونید اینقدر نگید حوصله شو ندارم و فلان و بهمان.بخدا یه روزی حسرت همچین روزایی رو میخورید.من تا حالا تایپک نزده بودم بخاطر مشکلاتم یا هر سوالی که دارم.اما چندروز پیش بخاطر بابام تایپک زدم.بابا بزرگترین ثروتیه که هر شخص داره.قدر داشته هاتون رو بدونید

میدونی چرا مچن یسریا چون ازبچگی باهاشون رفیق بودن مثل دوست کنار دخترشون بودن بادخترشون بچگی کردن گاه ...

دقیقا

باید خوب باشه حس ارامش پدر خوب ورفیق داشتن من ک درکش نکردم هیچوقتم درک نمیکنم ولی برام تجربه شد در اینده اگه بچه ای داشته باشم باهاش رفیق باشم همینجوری ک گفتی

نذارم عقده بمونه تو دلش

من چیکار باید بکنم چجوری باید رفتار کنم ک انقدر ب من گیر نده

خوش بحالت حداقل میتونی حرف بزنی با بابات من ۳۵سالمه فقط سلام و احوالپرسی و چشم بله.متاهلم شب جمعه دعوتمون کردن آخرش انقد بد نگاهمون کرد شوهرم زودتر اومده بود خونه منم دست بچم گرفتم پاشدم اومدم تا صب خوابم نبرد گریه کردم .شوهرم از اون شب همش تو همه خودمم میگرن دارم

من خدا را دارم😌
خوش بحالت حداقل میتونی حرف بزنی با بابات من ۳۵سالمه فقط سلام و احوالپرسی و چشم بله.متاهلم شب جمعه دع ...

بخدا بابای منم انقد سرد و یخه اصلا با من حرف نمیزنه منم مثه تو فقط سلام احوالپرسی سال تاماه هم که یبار حرف میزنیم اونقد خشن برخورد میکنه مخالفت میکنه ک ادم حالش بد میشه بخدا 

مثه بابای من با نگاهش ادمو قورت میده عزیزم حالا چرا بد نگاتون میکرد ؟ 

بخدا بابای منم انقد سرد و یخه اصلا با من حرف نمیزنه منم مثه تو فقط سلام احوالپرسی سال تاماه هم که یب ...

یه گردهمایی تو اداره شوهرم بوده یه نفر گفته به فلانی زنگ بزن بیاد اون همکار قدیمی بابام بوده سر سفره شوهرم گفت .ناراحت شده که چرا منو دعوت نکرده فلانی رو دعوت کرده بابا اصلا این کاره ای نیست بعد شوهرم رفت به ما هم اونجوری نگاه میکرد دوتا خونه فاصله داریم از پنج شنبه تا الان ندیدمش میخواد پامونو ببره .بعدشم رشته همکارش تناسب داشته با بزرگداشت شاعر شهرمون میگه حداقل  حمید و میگفت .حمید داداشمه

من خدا را دارم😌