2777
2789
عنوان

کنکوریای تجربی ی لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 56 پست
منم همین مشکلو با رشته کامپیوتر داشتم.اصلا علاقه نداشتم.اما ادامه دادم.الان ک گذشته پشیمونم ک چرا عم ...

ی مدت برو مطالعه کن کتاباشو ببین میتونی یا دوس داری اصن

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
عزیزم برو دنباله علاقت اگه همین تجربی ام دوس داری برو اگه علاقه داشته باشی همه چی میشه

مرسی گلم.انشالله شما هم موفق باشی.بله دیگه من مارگزیده شدم.یبار رشته ای رو خوندم ک علاقه نداشتم الان نمیخام دوباره اون اشتباهو تکرار کنم

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا ب درس علاقه دارم.اما ازاد پرستاری هم قبول شم راضیم

عالیه عزیرممم..

پرستاری ازاد رو بزار اولویت آخرت و برای پرستاری دولتی تلاش کن اونم تو استان خودت چون پیراپزشکی ها استانیه پذیرششون...

برا پرستاری آزاد باید ۱۰تا۱۲ هزار منطقه یک

زیر۲۳هزار منطقه دو

و منطقه سه رو نمیدونم  باشی

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو!
عالیه عزیرممم.. پرستاری ازاد رو بزار اولویت آخرت و برای پرستاری دولتی تلاش کن اونم تو استان خودت چو ...

پرستاری دولتی رتبه باید چند باشه.

بچه ها ازاد پرستاری خیلی نیاز ب خوندن داره؟؟؟؟؟

عزیزم تجربی پیراپزشکیش چه دولتی چ آزاد نیاز به خوندن داره هر یه تست ۲۰۰نفر جابه جات میکنه

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو!
عزیزم منم رشته ام انسانی صفرصفرم ولی دارم تلاش میکنم امسال تجربی بزنم

شما شروع کردی ب خوندن؟

فدای شما... عزیزم تیک توی تلگرام هست سرچ کن تحلیل آزمون تیک بینهایت عالیه و ارزون همه چیزش من فقط ا ...

چقدر خوبی شما.مرسی عزیزم میشه بهتون پیشنهاد دوستی بدم؟