2777
2789
عنوان

کنکوریای تجربی ی لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 56 پست
اره منم ریاضی میرم با کلی پارتی شده جلسه ای ۱۰۰

واسه من با کلی منت و فلان گفت جلسه ای ۱۳۰ بده

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
منم حدود ده تومن خرج کردم اخرش هیچی نصفش که ماله سهمیه داراس بقیشم خیلی خیلی سخته ینی بینهایت فشار ...

من خودم رشتم کامپیوتر بوده ولی اصلا علاقه ندارم.اما قبول دارم کنکور تجربی رو قبول شدن مثل شاخ غول شکستنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببین من کنکور دادم ی بار الانم پشت کنکوریم

شما که تاحالا درسا به گوشت نخورده ی کاری کن اول خودت بشین زیستو بخون شیمی و ریاضیم بخون ببین متوجه میشی یا ن اگ دیدی برات سخته کلاس شرکت کن 

ب نظر من کلاسی هم که میری آنلاین باشه هم هزینه ش کمتر میشه هم وقتت نمیره...تیک و کلاسینو کلاسای عالی ای دارن

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو!
عزیزم ببین من کنکور دادم ی بار الانم پشت کنکوریم شما که تاحالا درسا به گوشت نخورده ی کاری کن اول خو ...

مرسی کلاس انلاین چجوری باید ثبت نام کنم.حرفات چقدر خوب بود

من خودم رشتم کامپیوتر بوده ولی اصلا علاقه ندارم.اما قبول دارم کنکور تجربی رو قبول شدن مثل شاخ غول شک ...

هرجور صلاح میدونی خودت

اما من خواهرم ساله دیگه انتخاب رشتشه گفتم بری تجربی میکشمت

باور نمیکنی تو این دوره چقدر لاغر شدم چقدر از استرس دندونام خورد شد موهام بینش پره سفیدیه حجمه موهام نصف شد بسکه استرس داشتیم

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
منم حدود ده تومن خرج کردم اخرش هیچی نصفش که ماله سهمیه داراس بقیشم خیلی خیلی سخته ینی بینهایت فشار ...

کسی که بخواد مثل چی میخونه تا جز 100 نفر باشه

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

هرجور صلاح میدونی خودت اما من خواهرم ساله دیگه انتخاب رشتشه گفتم بری تجربی میکشمت باور نمیکنی تو ا ...

اخی عزیزم درست میگی واقعا.من از الان ک شروع نکردم کلی استرس دارم .

مرسی کلاس انلاین چجوری باید ثبت نام کنم.حرفات چقدر خوب بود

فدای شما...

عزیزم تیک توی تلگرام هست سرچ کن تحلیل آزمون تیک بینهایت عالیه و ارزون همه چیزش من فقط از فیلمای تو ..کانالش ک رایگان بود استفاده کردم عالی بود

ماز هم برای همه درسا سی دی داده بیرون اما کیفیتشو نمیدونم چطوریه ولی در کل موسسه با کیفیتیه مخصوصا برا زیست

کلاسینوهم تو گوگل سرچ کن راستش من کیفیت کارشو نمیدونم اما دوستم از ریاضیش راضیه

سوالی اگ درمورد نحوه خوندن درسا داشتی بپرس ازم...

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو!
کسی که بخواد مثل چی میخونه تا جز 100 نفر باشه

بله اما من هیچ علاقه ای نداشتم وگرنه همین الان تو حسابداری تو دانشگاه بالاترین معدلو دارم

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

عزیزم برو دنباله علاقت

اگه همین تجربی ام دوس داری برو اگه علاقه داشته باشی همه چی میشه

بله اما من هیچ علاقه ای نداشتم وگرنه همین الان تو حسابداری تو دانشگاه بالاترین معدلو دارم

منم همین مشکلو با رشته کامپیوتر داشتم.اصلا علاقه نداشتم.اما ادامه دادم.الان ک گذشته پشیمونم ک چرا عمرمو توی اون رشته گذاشتم