سلام به همگی. من دو ماه و نیمه حاملم و یه سره حالت تهوع و ضعف و بدبختی. دیگه تموم هم نمیشه. شوهرم تا حدی همکاری میکنه ولی بس که غر میزنه اعصابمو بهم میریزه بدتر.زن خودش این همه حالش بد باشه شوهره هم هی غر بزنه،یعنی خیلی وقتا میگم اشتباه کردم حامله شدم. حالا هم باید نهار درست کنم در حالی که حالم از غذا و اشپزی کردن خودم بهم میخوره.خیلی پشیمونم از حامله شدن.
رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍❤نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامان❤ربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از اون طرف هم شوهرم هیچ گونه ذوقی واسه بچه نشون نمیده یعنی علاقه ای اشتیاقی هیچی. تازه میگفت من به خاطر تو بچه دار شدم وگرنه حوصله ندارم. منم گفتم پس چرا تا قبلش میگفتی دیر نشه واسه بچه؟میگه نه واسه تو گفتم.
بشین دقیقا براش توضیح بده بعد هم خواهش کن غذا تا یه مدت درست نکنی🤔 وقتی ازش خواهش کنی و بگی نیاز داری به استراحت وغذا درستنکردن احتمالا خودش یه فکری میکنه
یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅
بلاخره چی اخه همسرت چیکار کنه بدبخت کارای بیزون ب اندازه کافی بخدا سخت و طاقت فرسا هست توقع نداشتع باشید بیان کارای شمام انجام بدن ماسک بزن غذا درست کن سعی کن غذاهای سریع درست کنی شبام سبک بخورید نون و پنیر و تخم مرغ و از این چیزا بلاخره یه جوری باهم حلش کنید من که با این وضعیت کشور دلم ب حال همسرم کبابه راضیم همش بچه بیارم ولی مرد مباشم
خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم بذار تو دستام دوستت دارم پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم
عزیزم منم مثل توام ولی بااین تفاوت ک من بچه ۳ و نیم ساله دارم ک شدیدا شلوغه ،و شوهرم هم اصلا کمکم نمیکنه ،عزیزم روزی یدونه قرص اندانسترون بخور خیلی حالتو بهتر میکنه من با این قرصا میتونم سرپا بشم
الهی😔 اما خدارو شکر کن خیلیا حسرت بچه به دلشونه واسه همین سختیاس که بهشت زیر پای مادراس دیگه کسی رو نداری کمکت کنه؟ یا توان مالیشو نداری یکی بیاری کمکت؟