2777
2789
عنوان

خانما بیاین بهم بگین این خیانته یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان چکارکنم چه رفتاری باهاش بکنم؟من خیلی بهش اعتماد داشتم 

عزیزم نمیدونم 

تا حالا ازش دروغی شنیدی

چرا گوشیشا خونه نمیاره و رمز داره

این رمز داشتن گوشی به نظر من خودش نشونه خیلی چیز است....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
عزیزم نمیدونم  تا حالا ازش دروغی شنیدی چرا گوشیشا خونه نمیاره و رمز داره این رمز داشتن گوشی ...

نه تاحالا ازش دروغ نشنیدم و چیزی هم ندیدم،قبلا گوشیشو میاورد خونه ولی همش تو اینستا داشت کلیپ نگاه میکرد منم عصبانی شدم گفتم دیگه حق نداری گوشیتو بیاری خونه همون سرکارت بزار ،کارشم جوریه ک زیادوقت نمیکنه بره تلگرام یااینستا،دیروز ک تو اینستاش بودم یه قسمتی رفتم زده بود کل ساعاتی ک شما تو هفته از اینستا استفاده کزدید یک ساعت و ربع بوده

میگه من فرق دارم من مردم تو زنی اگه ازت چیزی ببینم ازت جدامیشم

بگو من چیزی ببینم جدا نمیشم تشویقت میکنم🤐

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
من نمیدونم این مردای روانی که خیانت میکنن یا هر کار دیگه ای مچشون ک گرفته میشه میگنننننن گوشی دست دو ...

نه عزیزم چرا بهم بربخوره،من تاحالا اصلا ازش چیزی ندیدم واسه همین موندم حرفشو باور کنم یانه 

نه تاحالا ازش دروغ نشنیدم و چیزی هم ندیدم،قبلا گوشیشو میاورد خونه ولی همش تو اینستا داشت کلیپ نگاه م ...

پس بیخیال شو فعلن 

ولی حواستو جمع کن

مواظب باش ولی نفهمه بهش شک داری

رمز گوشیش رو هم یه جوری یاد بگیر....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
پس بیخیال شو فعلن  ولی حواستو جمع کن مواظب باش ولی نفهمه بهش شک داری رمز گوشیش رو هم یه جوری ...

چه جوری اخه،من بهش گفتم گوشیتو نیار اونم نمیاره بجز جمعه ها ک‌خونه ی،دیشب خیلی بحث کردیم منم چندبار بهش گفتم اگه کاره تو نیست چراهیچ تلاشی نمیکنی ک بهم ثابت کنی کار تو نیست قران اوردم گفتم قسم بخور قسم نخورد گفت مگه قران بچه بازیه بعدم گفت اصلا اگه من پیام داده باشم میگم دادم از تو ک نمیترسم منم گفتم بیخود کردی مگه من برات چیزی کم گذاشتم گفت اصلا دوست داشتم پیام بدم دلم خواسته

ببین اگه خودش فرستاده رنگش خاکستریه اگه سفید باشه طرف مقابل فرستاده... داستان پسردایی هم دروغه اخه کدوم ادمی با گوشی یکی دیگه پیام میده به دختری؟همه مردها یه گندی میزنن میندازن گردن دوستشون .اول ببین شاید دختره فرستاد شوهرت پیام نداده... بعد اگه فالور همسرت نباشه و پیجش خصوصی باشه پیامش رو باید اکسپت کنه تا بتونه جواب بده تو قسمت درخواست پیام میره

ببین اگه خودش فرستاده رنگش خاکستریه اگه سفید باشه طرف مقابل فرستاده... داستان پسردایی هم دروغه اخه ک ...

پیامش سفید بود،شوهرم گفت من اصلاندیدم این پیامی ک تو میگی،منم مسدودش کردم،شوهرم داشت دنبالش میکرد لغو زدم،من زیاد ب اینستا وارد نیستم گلم

چه جوری اخه،من بهش گفتم گوشیتو نیار اونم نمیاره بجز جمعه ها ک‌خونه ی،دیشب خیلی بحث کردیم منم چندبار ...

عزیزم شوهرت سر و گوشش میجنبه

دیگه این قضیه رو به روش نیار

ولی حواست بهش باشه