2777
2789
عنوان

هرکسی مشکلی داره بگه

241 بازدید | 19 پست

دانشجوی انصرافی روانشناسیم و دلیل انصرافمم کمبود سواد و سطح علمی بعضی از اساتید بود بهرحال خوشحال میشم اگه کمکی از دستم برمیاد کنم و بتونم بدون پرداخت وجه و رایگان دیدگاهی تازه و کارامد برای مشکلتون ارائه بدم مشکل اقتصادی و‌خونوادگی هرچی باشه راحت باشین💚🧡💜

اگر میخواید خصوصی حرف بزنید من در تلگرام و واتساپ در خدمتتونم 

راستی اگر  بعضیها مزاحم بشن و درخواست دوستی و این چیزا بدن ناراحت نمیشم اصلا چون باید بگم انسانها حق راحت بودن رو دارن ولی از الان میتونم بگم تایم و حوصله دوستی و روابط عاطفی و عاشقانه و جنسی ندارم باسپاس💚❤️💜  

09120713202 واتساپ 

09226062178 تلکرام و البته ایدی @panizpakzaad

عزیز من یک مشکلی دارم اینکه توی ذهن ام واس اونایی ک اذیتم کردن خلاصه ب هر طریقی ..... فکرای منفی میکنم تو ذهنم میگم خدا کنه بمیرن خدا کنه ورشکست شن ..اینطوری بشن اوتطوری بشن... چکار کنم از ذهنم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکلم اینه خواهرم خیلی بی ادبه وخیلی سعی داره منو وشوهرمو جلوی همه کوچیک کنه نمیدونم چیکارکنم خودمم شرایط روحیم خیییلی بده بخاطر دکتر رفتنام واسه اینکه بچه دارنمیشم اعصابم داغونه حالا بااین خواهرم چیکار کنم 

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
عزیز من یک مشکلی دارم اینکه توی ذهن ام واس اونایی ک اذیتم کردن خلاصه ب هر طریقی ..... فکرای منفی میک ...

خوب من نمیگم این فکرتو سرکوب کنی این طبیعیه یک انسان ازین افکار داشته باشه ولی اگر هر فکری به استانه ای برسه که انسان رو ازار بده  باید برای پاک کردن و تغییر اون فکر تلاش کرد حالا اگه این افکار اذیتت میکنن میتونی در راستای مفید ازشون استفاده کنی 

من الان خیییلی بیتفاوتم میدونی اگر اذیتم کنن اهمیتی نمیدم راه خودمو میرم ببخشینا ولی ک لقشون و‌ ک لق خودم اگه کسیو بخوام اذبت کنم😂در نتیجه ی زمانی که این افکارو داشتم و اذبتم میکرد این افکار،عکس افرادی رو که اذیتم کردن میچسبوندم به ی دیوار مخصوص تو اتاقم و  فک میکردم دلیل اذیتشون چی بوده انالیزشون میکردم و در خودم سعی میکردم درکشون کنم حتی و نقاط ضعف خودم رو پیدا میکردم و اونارو درست میکردم اگه فردی بخاطر مسئله ای منو تحقیر کرده بود سعی میکردم به اون خواسته ای که داشتم و اون بخاطر اون خواسته منو تحقیر کرده بود با تمام وجود برسم مثلا گفته بود تو لهجت تو زبان  گوهه فلانی خودت قیافت اونجوریه !  خوب از قسمتای مضحکش که میگذشتم قسمتی که حق بهش میدادمو کاملا یا یه جورایی بحق بود، سعی میکردم بش برسم با هررسیدن ب ارزو عکس اون فردو انتقالش میدادم ب بخشی از اتاق که ادمای تاثیر گذار زندگیمو میچسبوندم دیگه اون فرد منو نه تنها اذیت نمیکرد بلکه ازش خوشمم میومد ...افرادیهم هستن که خوب اذیت کردن ، به حریمت تجاوز کردن سواستفاده کردن و میخوای ی درسی بشون بدی (البته بعد از طی کردن پروسه درک طرف مقابل و پیدا کردن نقطه ضعفت )میشینی ی گوشه فک میکنی فک میکنی چه کار باید کنی که این فرد ادبشه و واقعا دیگه جرات تکرار این حرکت رو نداشته باشه . این مسئله با انتقام متفاوته مثل یک شوخی جدی میمونه  در حالی که داری با شیطنت روشتو‌پیاده میکنی روش (و باون اسیبی نمیرسونه یا اگه برسونه خیلی کمه و درراستای مثبت تاثیرگذاره )بش یاد میدی که کاری که کرد اشتباه بود و باعث اسیب ب تو شد .این باعث باهوش شدن و خلاقیت توهم میشه 

ببین بنا بر کرکتر خودت کدوم ازین راه ها برات خوبه 

مثلا من خودم کرکترم درحال حاضر جوریه که با خودم میگم هه مثلا فلانی با این کارت خواستی ناراحتم کنی ولی قدزت من بیشتر ازین چیزاس ک با حرکت تو ناراحت شم برو که جز تاثیر مثبت و یاداوری ناراحت نشدن و خندیدنم تاثیر دیگه ای در من نذاشتی و بعد راه خودمو میرم (چون واقعا تصور اینکه ی نفر با ی سری کار و بلا بخواد من رو ناراحت کنه و باعث رنجشم شه برام خنده داره و درصورت ناراحت شدن از خودم عصبانی میشم که چرا ناراحتت کرد ینی اینقدر ضعیفی پانیذ خاک برسرت؟)برامم اصصصلا مهم نیس ک اون الان خوشحاله از حرکتش یا نه! چون مهم اینه که خودددددم  چه فکر میکنم و چ هدفی دارم دراین زندگی

این روش شخصیم بود حالا ببین کدوم ازینا بدردت میخوره یا اگر میخوای روش جدیدتری پیدا کن تا بتونه سبک زندگیت رو بهتر کنه❤️💚💜🧡مرسی ک ب تاپیک توجه کردی

من مشکلم اینه که با توجه به شغل و خانواده و شرایط خوبی که دارم خواستگار خوب پر و پا قرص برام نمیاد و ...

این بحث یکم طولانیع بهمون ایدی من مراجعه کنی خیلی بهتر میسه بازم من سعیمو‌میکنم زمانی که خلوتتر شدم اینجا پاسختو بدم ولی هرجقد زودتر بتونم کمک کنم بت بهتره چون یک طرز فکر شفابخش هس که خودم دو سال پیش بهش رسبدم در این زمینه۰

من مشکل زیاد دارم مخصوصا از لحاظ روحیه همه ماهنامه می‌روم پوست لبمو می‌کنم خودم احساس می‌کنم دارم دیونه میشم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/ در پیکر مم دو قلب دارد ضربان مامان عااااشقته
فقط بچهدار نشدنم حرفای و نگاههای پر ترحم

صحبت دراین یکم طولانی میشه اکر بتونی ب ایدی تلگرامم مراجعه کنی عالی میشه بازم من تلاشم رو میکنم زمانی ک خلوتتر بودم اینجا بنویسم ولی چون تو تلکرام و واتساپ میتونم وویس بذارم برات خیلی بهتره عزبزم و بت نظرمو راحتتر میگم و شاید خیلی بدردت بخوره

من مشکل زیاد دارم مخصوصا از لحاظ روحیه همه ماهنامه می‌روم پوست لبمو می‌کنم خودم احساس می‌کنم دا ...

ب تلگرام یا واتساپم پیام بده عزیزم اگر تمایل داری راحتتر حل کنم مشکلاتتو البته امیدوارم بدرد بخوره 💚❤️💜

میشه درخواست بدم تو خصوصی مشکلمو بگم ؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
من مشکلم اینه خواهرم خیلی بی ادبه وخیلی سعی داره منو وشوهرمو جلوی همه کوچیک کنه نمیدونم چیکارکنم خود ...

توهم مشکلت مثل دوست دیگمونه ی جورایی 

یکمی طولانی میسه صحبت تو اینجا دربارش 

اگر بخوای میتونی برام تو تلکرام یا واتساپ همه اینارو بفرستی و من تو وویس برات بگم راه حلهایی که در ذهنمه رو  باین امید ک کارساز باشه بازم من سعیم رو میکنم که زمانی که خلوت تر شدم بیام اینجا و برات بنویسم عزیزم💚❤️💜🧡