2777
2789
عنوان

نی نی نارس کی بزرگ میشن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 79 پست
ای قربونش بشم چرا ادم نشه بخدا بچه ها فرشته ان.خداروشکرمیکنم بابت نی نی سالم وگلت چشم عزیزم ممنونم ب ...

خداروشکر بچه هامون سالمن .بخدا که فرشته ان ..مواظب نی نی نازت باش ..فدات بشم دیگه ناراحت حرف بقیه نباش ...😍😘😙😘😘

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر بچه هامون سالمن .بخدا که فرشته ان ..مواظب نی نی نازت باش ..فدات بشم دیگه ناراحت حرف بقیه نب ...

چشم قربونت شماهم همبنطور ❤😍

دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.
وااااای اجی خدا خیرت بده منو ازاین نگرانی نجات دادی.گفتی شیرینه؟؟؟خودت مزه اش کردی ؟؟؟دخترمن شیرای ت ...

تلخ نیس ولی شیرینم نیس زیاد مزش خوبه کلا چون رژیمیه و به لاکتوز حساسیت داره نباید شیرش شیرینی داشته باشه که!ولی چند تا شیر امتحان کردم قبل اینکه دکترش اینو بهش بده همشون بد بودن این عالیه وزنشم خوب کرد بچه من اینقد ریز بود همه میگفتن این چرا اینقده چرا ضعیفه ولی الان چشم کور کن شده !!الان برات میفرستم عکسشو

تلخ نیس ولی شیرینم نیس زیاد مزش خوبه کلا چون رژیمیه و به لاکتوز حساسیت داره نباید شیرش شیرینی داشته ...

ای جانم دستت طلا خانم گل یه دنیا ممنوووونم

تلخ نیس ولی شیرینم نیس زیاد مزش خوبه کلا چون رژیمیه و به لاکتوز حساسیت داره نباید شیرش شیرینی داشته ...

وزن کوچولوت چقد بودگلم الان چقده

نه این مثه اون یکی شیر خشکا نیس فقط همین یه شمارس بزرگم بشه همینه یه مدل داره فقط

عه چه عاااالی ازیک سالگی به بعدم همینو بدیم دیگه ؟خیلی خوبه که

عه چه عاااالی ازیک سالگی به بعدم همینو بدیم دیگه ؟خیلی خوبه که

اره همینو باید بدی یکساله شد یکم تست کن ببین هنوز ب پروتئین گاوی حساسیت داره یا نه اگه نداشت شیر پاستوریزه هم میشه بدی شیر محلی هم میدن بعضیا

اره همینو باید بدی یکساله شد یکم تست کن ببین هنوز ب پروتئین گاوی حساسیت داره یا نه اگه نداشت شی ...

خیلی هم عالی چشم حتما گلم ممنون از راهنمای های بجا وباحوصله ات 💐😘

نوه خاله من شش ماهگی به دنیا اومد اصلا یک درصد هم فکر نمی کردن زنده بمونه وزنش 850 گرم بود موقع تولد. مامانش از بس امید نداشت که زنده بمونه اصلا حاضر نشد ببیندش می گفت اگر ببینمش وبمیره خیلی دلم می سوزه . سه ماه کامل تو دستگاه بود . بعد که آوردنش خونه مادرش تازه دیدش. بعد اینا  دوسال کامل با کل خانواده های دو طرف کلا قطع رابطه کردن که کسی باهاشون رفت وآمد نکنه ومحیطشون میکروبی نشه بچه مریض بشه. دوسال این دو نفر رو هیچ کس ندید  با هم عهد کرده بودن کل نیروشون رو بذارن که این بچه  از بچه های دیگه عقب نیفته. تو این مدت فقط از بیرون غذا می آوردن که مادرش نخواد غذا بپزه. وظرف بشوره تمام مدت سینه تو دهن بچه بود واقعا هم ولع نشون می داد برای شیرخوردن. وقتایی که باباش خونه بود هم کمک مادرش بهش شیر خشک  مقوی مخصوص بچه های نارس  می دادن . به این ترتیب یا خواب بود یا یه نفس شیر می خورد. حالا بچه هشت سالشه به قدری درشت و چاق وقدبلند شده که از پنج  سالگی مدام تو رژیمه وهی بهش باید تذکر بدن کمتر بخور.