2777
2789

من به عنوان یک زن نمی گویم میز ارایشی نداشته باش اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم ارایش نخر اما میگویم کتاب هم بخر!

.

من نمیگویم دلنبند،عاشق نشو، به خاطر عشقت فداکاری نکن ، بلکه میگویم عاشق خوب کسی شو ، به کسی دلببند که عشق را این صمیمیت روحانی را خوب بفهمد و بشناسد.

.

نمیگویم هر ماه رنگ ماه رنگ موهایت را به روز نکن،اما یادت نرود سواد و دانشت را هم به روز کنی،مقاله بخوانی و بدانی در دنیا چه میگذرد.

.

💟  نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی های کودکی اطرافت بریزند تا سرت گرم شود و نفهمی در جهان چه میگذرد.اصلا هرکاری  خواستی بکن اما اندیشه ات را نفروش! برای خودت اندیشه داشته باش...💟

سمانه جهانبخش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی  بعضی آدمها

ساده ترین راه رو انتخاب می کنن برای تغییر خودشون ! 

تغییر چهره و لباس  خیلی راحت تر از تغییر خصلتهای منفی و تفکرات پوچ و خرافات !!!!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
نه که خیلیم به اندیشه های ما بها میدن 😑😑😑 

اره اما این چیزها راجب خودمونه اول خودمون به خودمون بها بدیم بقیه چیزها درست میشه بنظرم

مثلا همین سایت تاپیک های پر بازدید همش راجب ظاهراته یا دعواها و داستانهای خیالی راجب ارزش واقعی زنها خیلی کم بحث های پربازدید میشه متاسفانه😑

اره اما این چیزها راجب خودمونه اول خودمون به خودمون بها بدیم بقیه چیزها درست میشه بنظرم مثلا همین س ...

درسته موافقم خیلی تاپیکای بی محتوایی ایجاد میکنن و متاسفانه پر بازدید میشن 

و خدایی که به شدت کافیست ...