2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سوال داشتم عزیز

من حدودا ۹ ماه پیش کراتین  کردم ولی دقیقا از سه چهار ماه بعد موهام از وسط قطع شده و ته موهام کم حجم

علت چی میتونه باشه؟؟

الان میخوام مجدد کراتین کنم میترسم

کجای کرج هستی شما؟؟

همچی میگید وااااای کاربر قدیمی با پستهای کم!!!حس پیرزنهای ساکت و مغرور و کم حرف بهم دست میده😅😅😅
یه سوال از کجا بفهمیم جایی  که میریم برای کراتینه از مواد خوبی استفاده میکنه؟من دوهفته پیش کرات ...

راستش چیزی نیس ک با یه حرف من متوجه بشید گاها خود فروشنده کراتین هم تشخیص نمیده این ک موهات میریزه چون مواد خورده به کف سرت عزیزم 

منم سوال داشتم عزیز من حدودا ۹ ماه پیش کراتین  کردم ولی دقیقا از سه چهار ماه بعد موهام از وسط ...

عزیزم احتمالا موهاتون دکلره داشته کم کم ک اثر احیا کراتین رفته موهاتون اصطلاحا کات شده من گوهردشت هستم عزیزم 

دوستان میشه راهنمایی کنید واسه تبلیغ چون واقعا نمیدونم چیکار کنم من حتی تخفیف خیلی عالی هم گذاشتم اما بازم اونقدری که باید مشتری جذب نکردم حتی گفتم دو هفته بدون دستمزد کار انجام میدم