2777
2789
عنوان

رابطه ی بد پدر و مادر من

833 بازدید | 23 پست

من از بچگی رابطه ی ودر و مادرم با هم خوب نبود 

همش بی احترامی همش دعوا همش تنش 

چقد گریه و زاری 

مجبور بودم به دیدن اون صحنه ها با اینکه بچه بودم 

پس ادمی که از بچگی تو همچین محیطی بزرگ شده عشق و محبتو از کی یاد بگیره؟ کجا یاد بگیره؟ من الان ۲۰ سالمه شدم یه موجود سرد و بی احساس ک اصلا بلد نیست حتی ب یه شی عشق بورزه... 

همین الانشم پدر و مادرم احترام همو ندارن هیچ عشقی بینشون نیست تو دوتا اتاق جدا میخوابن و...

حسرت یادگیری محبت کردن و دیدن ب دلم موند....

تو اين وضعيت كتاب هاي خودشناسي خيلي ميتونه كمكت كنه

خواستي بگو بهت معرفي كنم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حتمن معرفی کن عزیزم

٤اثر فلورانس رو بخون حتما 

ميتونه راجب قدرت كلام و مديريت زندگي بهت كمك كنه

كتاب اثر مركب جهش در زندگي و موفقيت ميتونه كمكت كنه براي آيندت تصميم بگيري

صبح جادويي رو بخون براي اعتماد به نفس كمكت ميكنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حسرت این موند ب دلم که یک بار م ک شده تو زندگیم ببینم مادر و پدرم با محبت ب هم نگاه میکنن همش خشم و ...

تک بچه ای؟؟

کار تایپ،پاورپوینت،تحقیق،پروژه های اکسل رو با مناسب ترین قیمت انجام میدم.
باتمام وجودم درکت میکنم کتک دعوابی احترامی فحش همه چیروباچشمای خودم دیدم توخونمون

یه بچه ی کوچیک مگه چقد روحش تحمل داره ببینه اینهمه جنگ و دعوا رو...متاسفم واسه پدر و مادرم و امثالشون