2777
2789
عنوان

روي لباس شوهرم موي زن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 97 پست
داداش جوش نزن بهترین کار اینه که جواب این سوالاتو ندی

نمیدونستم سوالم باعث جوش و بعد سکته ناقص میشه... 😂😂.... شما بهتره طرفداری داداشتو تو حقیقی عملی کنی نه مجازی اونم سایت... موفق باشید 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=112532132]اگه به یقینم رسیدی به روی خودت نیار شوهرت پرو بشه،زیر گردن که در اون صورت شکت کبود ...

بشین فک کن عاقبت رسواییش(در صورت درست بودن حدست) چی خوبی برای تو داره؟جز جنگ اعصاب و جهنم کردن زندگیت  و نهایت جدایی؟که اولا بچه داری

دوما پشتوانه مالی نداری

سوما باید طاقت حرفهای اطرافیانو داشته باشی

چهارما یکی دیگه از خداشه جاتو خالی کنی اون بیاد بشینه سر زندگیت

بشین زندگیتو بکن،فقط خیلی شکت که به یقین تبدیل شد غیر مستقیم بدون اینکه همرت بفهمه نذار همه چیو تو زندگیت از دستت در بیاره،مثلا با محبت مهریه ت رو نبخشی،یا طلات رو واسش فروشی،یا اگه خونه بنامته از چنگت در نیاره

دوستتون دارم 💕

[QUOTE=112532132]اگه به یقینم رسیدی به روی خودت نیار شوهرت پرو بشه،زیر گردن که در اون صورت شکت کبود ...

حتما از اول کوتاه اومدی یا بچه بازی در اوردی، شما الان زایمان کردی بیشتر حساس شدی، یه مدتی خودتو بزن به بیخیالی برا خودت و بچت خوبه، زمان بگذره ببین چی پیش میاد، سعی کن رابطتو باهمسرت بهتر کنی مخصوصا رابطه جنسی و تنوعش، غذاتم آماده باشه خونتم مرتب، خودتم به هیچ وجه سوال و جواب نکن و غر نزن، بذار فکر کنه بعد مادر شدنت بزرگ شدی، بخاطر بچه رابطت با شوهرت سرد نشه بهش برس، حس میکنم دوره ی بارداری باعث شده شما ازهم دور شین،

نمیدونستم سوالم باعث جوش و بعد سکته ناقص میشه... 😂😂.... شما بهتره طرفداری داداشتو تو حقیقی عملی کن ...

👍👍👍

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی
تهمت نزدم پیرو اون تاپیکتون گفتم... چون هر کی هر چی میگفت شما میگفتی نه... از اخرم نفهمیدن چی بود و ...

ببخشید شماددرست میگید.اینکه توی اوت تاپیک من گفتم نه چون ک اون چیزی ک مد نظر من بود نگفتند.خدا بزرگ منم باید از اینجا برم شما درست میگید

ببخشید شماددرست میگید.اینکه توی اوت تاپیک من گفتم نه چون ک اون چیزی ک مد نظر من بود نگفتند.خدا بزرگ ...

خب ب من بگید برای بقیه تکلیف رو روشن کنم... هر جا هستید موفق باشید.. سنگین تون رو شونه های من نیس.... 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
خوبه ک شما ب خانومتون توضيح ميدين. شوهر من اگه چيزي بگم دعوا راه ميندازه.بعدم هيچ توضيحي نميده

ن اصلا بهش نگید خواهر گلم در حد یک درصد بهش فکر کنید انشاالله ک پاک ی جورای زیاد دیدید بخند بگو این مال مادرت ی خواهرت ببین چی میگه

بشین فک کن عاقبت رسواییش(در صورت درست بودن حدست) چی خوبی برای تو داره؟جز جنگ اعصاب و جهنم کردن زندگی ...

تاحالا چند دفعه بخاطر اين موضوعات دعوا کرديم. ولي بازم اخرش اشتي کرديم. اخرشم من مقصر ميشم. همه ميگن تو چرا گوشيشو برداشتي ک اين چيزارو ببيني. تو چرا ب روش مياري و...... خلاصه اخرش ادم بده من ميشم

بايد از سمت خدا معجزه نازل بشود... تادلم باز دلم باز دلم دل بشود  
خب ب من بگید برای بقیه تکلیف رو روشن کنم... هر جا هستید موفق باشید.. سنگین تون رو شونه های من نیس... ...

بابا گیر ندید انقد به این بنده خدا

اومد از دید خودش استاتر رو راهنمایی کرد همین.

دوستتون دارم 💕

حتما از اول کوتاه اومدی یا بچه بازی در اوردی، شما الان زایمان کردی بیشتر حساس شدی، یه مدتی خودتو بزن ...

اره خب چند روزي بيخيال بودم باهاش بهتر رفتار ميکردم اونم باهام خوب بود. ولي امشب چون بهش گفتم باهام سرسنگينه هنوزم ک نيومده خونه

بايد از سمت خدا معجزه نازل بشود... تادلم باز دلم باز دلم دل بشود