2777
2789
عنوان

روي لباس شوهرم موي زن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 97 پست

اگه به یقینم رسیدی به روی خودت نیار شوهرت پرو بشه،زیر گردن که در اون صورت شکت کبود نمیشه،قرمز و خون مرده میشه

بچه شیر میدی حرص نخور،بعدش شب نخوابیدناشو اذیت کردناش مال خودته گلم

هرچی دیدی به دید مثبت نگاه کن و بیخیال باش،میدونم سخته ولی در غیر اینصورت زندگی رو واسه خودت جهنم میکنی

دوستتون دارم 💕

هدف از اومدن ب نی نی سایت چی بود؟ تو ی تاپیک بحث لذت بخش ترین کار رو از کاربرا پرسیده بودید.. فک کنم ...

اینکه این تهمت ب منومیزنید براتون متاسفم.اینک لذت دنیا پرسیدم خواستم ببینم کسی مثل من فکر میکنه ک نمیکرد.بعد مم ی مقدار.اینک توی نی نی سایتم دوتاددلیل دار یگی اینکه ....دوم اینکه مم نمیدونستم اینجا مال خانم هاست وای بعدش فهمیدم مال خانم هاست تنها دلیل ک میام اینکه زنوهای هستند با شوهرشون مشکل دارند شاید بتونن یکم بهشون کمک کنم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه این تهمت ب منومیزنید براتون متاسفم.اینک لذت دنیا پرسیدم خواستم ببینم کسی مثل من فکر میکنه ک نم ...

داداش جوش نزن بهترین کار اینه که جواب این سوالاتو ندی

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی
نمیدونم.ولب مطمئن بودم موی خانم نبود.ولب زنم مطمئن دبود عرضه این کار ندارم بی عرصه هستمممم

بی عرضه نیستی نجیب وبا اصل ونسبی

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی
ن جواب دادم بدون سریع قصاوت نکنه ب امید خدا دیگ زود قصاوت نمیکنه.ایشونم یکم فقط سریع قصاوت کرد

باشدکه رستگار شوند...

[QUOTE=112532132]اگه به یقینم رسیدی به روی خودت نیار شوهرت پرو بشه،زیر گردن که در اون صورت شکت کبود نمیشه،قرمز و خون .

سعي ميکنم بهش فکر نکنم ولي واقعا ي کارايي انجام ميده و يجوري رفتار ميکنه انگار من بچم. برا همون عصبي ميشم

بايد از سمت خدا معجزه نازل بشود... تادلم باز دلم باز دلم دل بشود  
نمیدونم.ولب مطمئن بودم موی خانم نبود.ولب زنم مطمئن دبود عرضه این کار ندارم بی عرصه هستمممم

مثلا اگه با عرضه بودی اینکارو میکردی؟آخه چقد جنس شما مردا بده

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
اینکه این تهمت ب منومیزنید براتون متاسفم.اینک لذت دنیا پرسیدم خواستم ببینم کسی مثل من فکر میکنه ک نم ...

تهمت نزدم پیرو اون تاپیکتون گفتم... چون هر کی هر چی میگفت شما میگفتی نه... از اخرم نفهمیدن چی بود و چی شد... منم اومدم بگم ک شاید این سایت هست.. بلاخره ب قول  خودتون میخوای ب زن هایی ک مشکل دارن کمک کنید.. شاید لذتی بالاتر از کمک کردن ب هم نوع خودتون در این سایت عایدت نمیشه.. تهمت اگه بود ب بقیع میگفتم نه اینکه شمارو ریپلی کنم.... و اینکه دو دلیل برای سایت نوشتید.. اولی ک سه نقطه گذاشتید.. دومی هم کمک ب زن های مشکل دار... اینجا همه مشکل دارن اکثرا.. نمیدونم مشاورید یا نه..ان شاء الله ک گره مشکلاتمون ب دست خدا و بعد بنده لایق خدا باز شه 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
ن جواب دادم بدون سریع قصاوت نکنه ب امید خدا دیگ زود قصاوت نمیکنه.ایشونم یکم فقط سریع قصاوت کرد

خوبه ک شما ب خانومتون توضيح ميدين. شوهر من اگه چيزي بگم دعوا راه ميندازه.بعدم هيچ توضيحي نميده

بايد از سمت خدا معجزه نازل بشود... تادلم باز دلم باز دلم دل بشود  
باشدکه رستگار شوند...

همچنین.. ان شاء الله هم قشر مرد هم زن... 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل