2777
2789
عنوان

بیاین ببینین حق با منه یا دوسپسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 71 پست
این همش سرش تو کتاب و درس بود دوسالم خدمت بود واسه همین هیچ پس اندازی نداره ماشینم داره ولی کار ندار ...

درسش چطوری بود؟ یکی از آشناهامون، پسره واقعا درس خون بود نه الکیا الان تو شریف درس میخونه اون میتونه همچین ادعایی داشته باشه که من تا الان سرم تو درس خوندن بود نتوستم پس انداز داشته باشم ولی ایشون چی درسش خوبه کجا میخونه ؟ببین حین درس خوندن کارای پاره وقت اینا انجام میداده اگه آره یعنی میتونه کار پیدا کنه تنبل نیست بیادم خواستگاری سرش بالاس میگه من تا الان درس خودنوم هیچی ندارم ولی اگه نه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از امید دادنتون یکم اروم شدم🙏❤

فدات💚

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
مرسی از امید دادنتون یکم اروم شدم🙏❤

منم میتونم بهت الکی امید بدم ولی دارم واقعیتو میگم که بعدا زیاد اذیت نشی اتفاقای بدتر نیوفته باور کن این پسرا خوردت میکنن دلتو میشکنن اخرش میگن خدا صلاح نمیدونه یه نمونه از اون پسرای خوبش به من این حرفو زد دیگه تا ته خودت برو دیگه 

درسش چطوری بود؟ یکی از آشناها پسره واقعا درس خون بود نه الکیا الان تو شریف درس میخونه اون میتونه همچ ...

دانشگاه دولتی خونده درسشم خوب بوده تو رشته خودش.پاره وقتم گاهی سرکار میرفت اگه شرایطشو داشت ولی الان بیکاره

منم میتونم بهت الکی امید بدم ولی دارم واقعیتو میگم که بعدا زیاد اذیت نشی اتفاقای بدتر نیوفته باور کن ...

من خودمو واسه هر حرفی اماده کردم واقعیتش نمیدونم قراره چی بشه ولی اکثرا یعنی همه گفتن حق با اونه کار نداره و نمیاد

دانشگاه دولتی خونده درسشم خوب بوده تو رشته خودش.پاره وقتم گاهی سرکار میرفت اگه شرایطشو داشت ولی الان ...

الان که اینجایی یه سرم برو همون سایتی که گفتم سوالتو بپرس یگو چیکار کنم اونا بهترین راه حل و میدن  البته چن روز طول میکشه جوابش بیاد باید خودت سه چهار روزه دیگه بری هی سر بزنی ببین جوابش اومده یا نه 

الان که اینجایی یه سرم برو همون سایتی که گفتم سوالتو بپرس یگو چیکار کنم اونا بهترین راه حل و میدن &n ...

پرسمان سرچ کردم یه سایت قرانیه چیزای مذهبی و اینا درسته؟یا اشتباه رفتم

پرسمان سرچ کردم یه سایت قرانیه چیزای مذهبی و اینا درسته؟یا اشتباه رفتم

آره ولی مشاوره اینا داره برو بزن رو سوال دارم سوالتو بزن بعد یه سری مطلب میاره اگه به دردت خورد نخورد میتونی بقیه فرم رو که پایینه پر کنی بعد بفرستی بعدش بهت یه پس ورد و رمز میده اونو نگه دار بعده سه چهار روز بیا چک کن ببین جواب دادن یا نه اگرم خواستی میتونی شمارتو بدی جوابو بفرستن به شمارت اگه این کارو انجام دادی اگه دوست داشتی منو در جریان بزار اگه راضی بودی از جواب فقط دعام کن 

چن سالته

۲۱

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

خب راس میگع دیع ن پولی دارع ن شغلی ن هیچی ،همین خانوادت درنمیارن بگن تضمینع خوشبختیع دخترمون چیع وقتی هنوز دستت تو جیب خودت نی معلوم نی آیندت چی هست ،، بزار یکم اوضاش راس و ریس بشع بعد خدا کریمع ب هم میرسین ایشالله