2777
2789
عنوان

بیاین ببینین حق با منه یا دوسپسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 71 پست

حق داری چون ۵ساله باهمین حتماتواین ۵سالم حرف گوش کنش بودی و خاستگاررد کردی و ازین چیزا..اونم حداقل بایدتواین ۵ساب یفکری بحال این رابطه میکرد ن اینکه ۳سال بیکارو ۲سالم خدمت بوده حالام میگه وایسا تا کارپیداکنم.بگو اگه راست میگی زود پیداکن بهم برسیم ینی چییییی😠😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق بادوست پسرته،معلومه خیلی عاقلوبادرکه،به فکرزندگیتونه

این پنج سالو‌چکار میکرده؟اگه درس میخونده و‌سربازی که هیچ

وگرنه اگه علاف میگشته و‌فقط سربازی رفته اصلا به درد نمیخوره

البته بدون داشتن شغل خواستگاری رفتن غلطه

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!

چرا نظراتتون همش کات و جداییه شماها؟ 

خیلی مسخرس تا یچیزی طرف میگه همه میپرن میگن کات کن

استارتر حق با دوس پسرته، کار نداره چی چی بیاد خاستگاری؟ اصن روش میشه؟ خانواده ی اون و خانوده ی تو مگه مسخره شما دوتان

من خودم دوست پسرم کار نداشت مجبورش کردم بیاد خاستگاری اومد ولی ضایع شدیم جفتمون، خانواده هامون مخالفت کردن، بعد فهمیدم کارم خیلیی اشتباه بود بهش گفتم بیا اون بدبختم به حرف من گوش کرد اومد

...

منم تصمیم گرفتم دیگه اسمو ازدواجو نیارم‌.ولی نمیتونم کات کنم 😔

مثله من مام سه ساله دوستیم ی دف سال اول اسم ازدواجو آوردم نه کار داشت نه سربازی گفت چرا عجله میکنی فک کن ازدواج کردیم منم بهم برخورد دیگه هیچوقت نمیگم بیا ازدواج کنیم ب جهنم هر وقت شد شد نشدم دیگه هیچوقت ازدواج نمیکنم الانم سنم 26هس تازه ام ی ماه میشه کارت معافیتش اومده

خداروشکر میکنم برا داشتنت برام بمون تا همیشه😗 M&A😗
😂😂😂وای منو بگو فک میکردم ک متاهلی و کم کم 28 سالته و ی نی نی کوچولوهم داری نگو یسال از خودم بزرگ ...

خخخخ انقد بزرگ میزنم ینی؟😂

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
من ک عکستو ندیدم ولی صحبتات عاقلانه😄 و بزرگونه اس

😑😁

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
چرا نظراتتون همش کات و جداییه شماها؟  خیلی مسخرس تا یچیزی طرف میگه همه میپرن میگن کات کن استا ...

چه خوبه که از تجربت میگی شاید منم بگم بیاد بعدش خیلی پشیمون بشم مرسی از لطفت

چرا نظراتتون همش کات و جداییه شماها؟  خیلی مسخرس تا یچیزی طرف میگه همه میپرن میگن کات کن استا ...

عزیزم بستگی به نیت دوس پسرشون داره که واقعا مشکلشون کاره یادارن کارو بهونه میکنن

اینکه دوستان گفتن کات کن واسه اینه که ۹۹٪کار بهونس ایشون باید اول مطمئن شه که سرکار نیست