2777
2789
عنوان

سفتی شکم در هفته ۳۱

1027 بازدید | 8 پست

خانومها، تو هفته ۳۱ هستم الان یک هفته است گاهی شکمم خیلی سفت ولی درد ندارم، از صبح تا عصر یکی دو بار ولی شبها بیشتر، بیشتر هم وقتی از جام بلند میشم، دکتر چند وقت پیش شیاف پروژسترون داد ولی فکر کنم فایده نداشته، خیلی خطرناکه؟ شما تجربه داشتین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته ۲۹ام دکتر هفته ای یه پورلوتون داد هفته ۲۸هم امپول بتامتازون 

من هفته ۲۸ پیش دکترم بودم، برای سفتی شکمم پروژسترون داد گفت اگر بازم سفت شد بهت پورولوتون میدم، حالا یکشنبه وقت دارم ولی خیلی نگرانم

خب منم هفته ٣٢ هستم  اين به خاطر بالا اومدن كيسه آب بالاي نافه ديگه  دكتر تاييد كرد سفتي ...

هفته ۲۸ دست زد به شکمم گفت انقباض داری، به حاطر اون خیلی سفته بهم پروژسترون داد ولی فکر کنم فایده نداشت، الان شبها بیشتر شده، یه وقتها که از جام پا میشم احساس می کنم شکمم داره می ترکه، حالا یکشنبه برم ببینم چی میده، خودش گفت اگر بهتر نشدی پرولوتون بهت میدم

منم خيلي اين احساس تركيدن رو دارم  ولي اهميت ندادم تا حالا  نميدونستم مهمه يا نه  ...

من شنیدم اگر فاصله هاش کم بشه و زیاد تکرار بشه خطر زایمان زودرس داره و به خاطر انتباض رحمه که دکتر باید دارو بده تا رحم منقبض نشه