الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ان شالله ولی خیلی سختی ونداری کشیدیم گوشت ومرغ رو اون موقعه ها که ارزون بود اصلا نمیدیدیم خانواده ها هم با از دواج ما مخالف بودن دو طرف میخواستن ما جدا شیم تنها کسی که موافق بود مادر شوهرم بود میکفت مقاومت کنید درست میشه همه راضی میشن
ما روزی بود که پول یه ورق قرص که میشد ۲۰۰تومان نداشتیم منم سخت مریض بودم با امدن هر بچه وضع زندگیمون ...
شغل همسرت چیه ؟
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
من یه دوستی دارم که توی یه خونواده ۱۲ نفری با شرایط خیلی بد توی حاشیه یکی از شهرهای ایران بزرگ شده. ...
واویلا پناهندگیش چه دلی داشته
سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه. قربون غریبیت آقا😔. پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم. آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی! بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برایعمومآزاداست.