2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرزو میکنم هیچ کس تو زندگیش هیچ کم و کسری نداشته باشه

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙
مدیون بابابزرگم که مردن و بهمون ارث رسید  ...

خدا بیامرزش همونم بهتون داد براما رسید به زن جدیدش 

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

من یه دوستی دارم که توی یه خونواده ۱۲ نفری با شرایط خیلی بد توی حاشیه یکی از شهرهای ایران بزرگ شده. درسخون بوده و دانشگاه دولتی قبول شده وقتی دانشجو بوده کار نظافت و نگهداری سالمند میکرده و درسشم که تموم شده کار مرتبط پیدا نکرده سالها منشی بوده. ازدواج داغونی داشته و شوهرش که بیکار میشه معتاد میشه و حسابی اذیتش میکنه خونوادشم بشدت واسه اینکه بمونه سر زندگیش و جدا نشه تحت فشارش میذاشتن 

بعد از چند سال کار سخت، یواشکی خونوادش، طلاق میگیره هرچی داشته میده به شوهرش بچشو میگیره و از ایران میره پناهنده میشه. باز با سختی و کار شرایطشو بهتر میکنه و دوباره میره دانشگاه مامایی میخونه الان با یه پزشک فرانسوی ازدواج کرده که شوهره و خونوادش می پرستندش... وضع مالی عالی و زندگی فوق العاده ای داره. بنظرم کار سخت و تصمیمش به طلاق برگ برنده زندگیش بود و البته شجاعتش توی شروع زندگی از صفر توی مملکت غریب

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

من ، خیلی تلاش کردیم ده سال از زندگیمون گذشت با هزاران امید پول  خرید خونه جور شد ، تا رفتیم واسه معامله قیمتا عوض شد  پولمون کم شد واسه خرید،اگه موردی هم پیدا میشد طرف انقدر سر کارمون میذاشت نمی اومد  واسه معامله .سه ماه پولمون تو دستمون بود دیگه مطمین بودیم خونه نمیشه گرفت نمی دونستیم چی کار کنیم ،ی ماشین خریدیم ی مقداری طلا ، ماشین تو اوج گرونی گرفتیم طلا هم گرمی ۴۷۵ ، الان که طلا اومده پایین ماشینم که ی ماه پیش تو ارزونی فروختیم که پول پیش خونه رو بیشتر کنیم مابقیشم داریم سهام میخریم که اونم خدا میدونه چی میشه.واسمون دعا کنید خیلی دلم گرفته ،ده ساله با همسرم دوتایی کار میکنیم تا ی پولی پس انداز میکنیم قیمت ها عوض میشه بخدا خسته شدم رو ی پله وایستادیم