کیا شوهرشون به خانوادش هر ماه یه پول ثابتی میدن مثلا 400 هزار تومن میدن به اضافه کمک های مسافرت رفتنشون..واین در حالی باشه که وضعیت مالی خانواده همسر خوب هم باشه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همسر من ميده بهشون ولي بيشتر از ايني ك شما گفتي وضع باباشم خوبه ميگه به مامانم ميدم هميشه دستش پول ...
اره همسر منم به مامانش میده منم مشکلی ندارم..ولی مامانش به ناحق همیشه به من گیر میده وبا حرفاش نشون میده که من تو زندگی پسرش نباید مهم باشم و فقط مادرش مهمه...و منم چون جواب نمیدم حالم بد میشه...و خیلی از کمک هارو من میگم به همسرم که بهشون بکنه ولی مادرش فقط از پسرش تشکر میکته حتی به روی من نگا هم نمیکنه و من دلم میشکنه
من پدرشوهرم زنده اس و وضعش هم خوبه ماهی 400 که هیچی نیس خیلی بیشتر میده همه هزینه ها کردن شوهرمه ت ...
ازاین موضوع ناراحت نیسی؟
باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤ رسیدنبه آرزوم،آرزومه😇 میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐 یعنی خرتراز من خود خرمم که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽
تا وقتي به زندگي خودمون اسيبي نزنه اين موضوع مشكلي ندارم اون ١ تومن براي ما فرقي نداره بود و نبودش ...
انشالا همبشه خوشبخت باشین...حتما وضع مالیتون خوبه که مهم نیست برات😊😁
باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤ رسیدنبه آرزوم،آرزومه😇 میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐 یعنی خرتراز من خود خرمم که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽
بچه ها وقتی میگید به مادرش کمک میکنه....یعنی مادره نیازه به کمک داره؟ مادرشوهر من شاغله پدرشوهرمم خیلی خرجش میکنه.... واسه چی باید ما بهش پول بدیم دیگه :| اصن ناراحت میشه