2777
2789
عنوان

خانما یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 41 پست
نه اصلااااا  چون خدا عوضشو تو زندگیمون میده دیدم که میگما بعد خانواده اش هم خییییلی خوبن قدر م ...

خداروشکر😍😁خوشبخت بشین

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
نه اصلااااا  چون خدا عوضشو تو زندگیمون میده دیدم که میگما بعد خانواده اش هم خییییلی خوبن قدر م ...

خداروشکر.... من شوهرم پولی به مادرش نمیده ولی هواشو داریم زیاااااد چون اون نیازی نداره ما براش هر سری یه کادو میخریم یا خونشون وسیله میبریم....

❤️ خدایا بابت همه چی ازت ممنونم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالا همبشه خوشبخت باشین...حتما وضع مالیتون خوبه که مهم نیست برات😊😁

معموليه 

ممنون گلم همچنين شما🌹❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خداروشکر.... من شوهرم پولی به مادرش نمیده ولی هواشو داریم زیاااااد چون اون نیازی نداره ما براش هر سر ...

دستتون درد نکنه همینکه دل مادرشو شاد میکنید شک نکن خدا دل شمارو جای دیگه شاد میکنه

شدیم سوپ خفاش نخورده و دهن سوخته😖
نه مادرشوهرم انصافا خیییلی خوبه بخدا انقدررر دعا خیر میکنه و تشکر ما خجالت زده میشیم

مادر شوهرم مکارودورو ودوبه هم زنه  زنی مثل اون تو دنیا نیست نمیدونم چه جوری گور تنش میگیره  آخرش پشتم گفته زنش جادومیکنه نمیزاره پسرم کمک کنه  مادرزنش جادوگرن....بلند شدم رفتم خونش با خاک مساویش کردم  زنیکه بی حیارو....حمومش میدادم دکترمیبردمش خریدمیبردم پولو از جیبم میدادم شوهرم جدا کمکش میکرد من جدا اگه همسرم نمیکرد خودم میکردم می گفتم پدرومادرت دعا میکنن مارو فقط پول میدیدن  ازمون می گرفت به دخترهاش میداد آخرش چون امسال دلش میخاست ما قربانی گوسفند بخریم واسشون پدرشوهرم داشت شوهرکو نفرین میکرد  سرزده همسرم رسیدوشنید دیگه از اون تاریخ نمیره خونشون دیگه تموم کرده  ولی چسبونده به من جادو میکنم بیشعورها 

مهم نيست اون راجب شما چي فكر كنه  مهم اينه شوهر شما چجور آدميه باهم خوش باشين   مامانش ه ...

اره بنده خدا شوهرم قشنگ متوجه بر رفتاریای مادرش با من میشه و میدونه که بیشتر اوقات من یاد اوری میکنم کمک کنه ولی به من مبگیگه بیخیال باش مادرم اخلاقش همینه...ولی خب ادم دلش میشکنه..حتی یه چیزیم بخریم ببریم به شوهرم میگه پسرم دستت درد نکنه و اصلا به من نگا نمیکنه

دستتون درد نکنه همینکه دل مادرشو شاد میکنید شک نکن خدا دل شمارو جای دیگه شاد میکنه

اره همینم که پول نمیده بهش بخاطر اینه که ما هنوز عروسی نکردیم خرجمون دست خودمون نیست

اره بنده خدا شوهرم قشنگ متوجه بر رفتاریای مادرش با من میشه و میدونه که بیشتر اوقات من یاد اوری میکنم ...

اخلاق و رفتارش اونجوريه ديگه 

بي تفاوت برخورد كنه 

خدارشكر ك شوهرت خوبه فقط همين مهمه

خوشبخت باشين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مادر شوهرم مکارودورو ودوبه هم زنه  زنی مثل اون تو دنیا نیست نمیدونم چه جوری گور تنش میگیره &nbs ...

عزیزم مهم نباشه برات .... مهم ترین فرد زندگی تو شوهرته....

اون خوبه باشه.... بقیه به درک