کیا شوهرشون به خانوادش هر ماه یه پول ثابتی میدن مثلا 400 هزار تومن میدن به اضافه کمک های مسافرت رفتنشون..واین در حالی باشه که وضعیت مالی خانواده همسر خوب هم باشه...
نه اصلااااا چون خدا عوضشو تو زندگیمون میده دیدم که میگما بعد خانواده اش هم خییییلی خوبن قدر م ...
خداروشکر😍😁خوشبخت بشین
باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤ رسیدنبه آرزوم،آرزومه😇 میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐 یعنی خرتراز من خود خرمم که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽
نه مادرشوهرم انصافا خیییلی خوبه بخدا انقدررر دعا خیر میکنه و تشکر ما خجالت زده میشیم
مادر شوهرم مکارودورو ودوبه هم زنه زنی مثل اون تو دنیا نیست نمیدونم چه جوری گور تنش میگیره آخرش پشتم گفته زنش جادومیکنه نمیزاره پسرم کمک کنه مادرزنش جادوگرن....بلند شدم رفتم خونش با خاک مساویش کردم زنیکه بی حیارو....حمومش میدادم دکترمیبردمش خریدمیبردم پولو از جیبم میدادم شوهرم جدا کمکش میکرد من جدا اگه همسرم نمیکرد خودم میکردم می گفتم پدرومادرت دعا میکنن مارو فقط پول میدیدن ازمون می گرفت به دخترهاش میداد آخرش چون امسال دلش میخاست ما قربانی گوسفند بخریم واسشون پدرشوهرم داشت شوهرکو نفرین میکرد سرزده همسرم رسیدوشنید دیگه از اون تاریخ نمیره خونشون دیگه تموم کرده ولی چسبونده به من جادو میکنم بیشعورها
مهم نيست اون راجب شما چي فكر كنه مهم اينه شوهر شما چجور آدميه باهم خوش باشين مامانش ه ...
اره بنده خدا شوهرم قشنگ متوجه بر رفتاریای مادرش با من میشه و میدونه که بیشتر اوقات من یاد اوری میکنم کمک کنه ولی به من مبگیگه بیخیال باش مادرم اخلاقش همینه...ولی خب ادم دلش میشکنه..حتی یه چیزیم بخریم ببریم به شوهرم میگه پسرم دستت درد نکنه و اصلا به من نگا نمیکنه