2777
2789
عنوان

خانما یه سوال

194 بازدید | 41 پست

کیا شوهرشون به خانوادش هر ماه یه پول ثابتی میدن مثلا 400 هزار تومن میدن به اضافه کمک های مسافرت رفتنشون..واین در حالی باشه که وضعیت مالی خانواده همسر خوب هم باشه...

همسر من ميده بهشون ولي بيشتر از ايني ك شما گفتي

وضع باباشم خوبه ميگه به مامانم ميدم هميشه دستش پول باشه من مشكلي ندارم با اين موضوع

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسر من ميده بهشون ولي بيشتر از ايني ك شما گفتي وضع باباشم خوبه ميگه به مامانم ميدم هميشه دستش پول ...

چ عروس خووبی😁😍

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
بنظرت وظیفه پسره به مادرش پول بده؟

دوست داره به مادرش كمك كنه من بهش حق ميدم

به زندگي خودمون لطمه اي نميزنه چرا بايد ناراحت بشم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤