2777
2789
عنوان

خسته نمیشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 45 پست
قربونت عزیزم لطف داری 🤗🌹🌹 آره قبول دارم، اکثر خانواده ها حرف زدن محبت آمیز بلد نیستن متاسفانه، م ...

فرهنگ اشتباه یکیش همینه که به بهانه دخالت نمیشه کسیو راهنماییش کرد.ولی چیزی که من میگم اینه کاش قبل از لین که اتفاق بدی واسه یکی بیوفته متوجه اشتباهش بشه مخصوصا دخترا

فرهنگ اشتباه یکیش همینه که به بهانه دخالت نمیشه کسیو راهنماییش کرد.ولی چیزی که من میگم اینه کاش قبل ...

دقیقا👌👌

بیشترین مشکلاتم متاسفانه مال ما دختراست اونم با این قوانینی که علیهمونه😑

واقعا کسایی که دختر دارن خیلی بیشتر باید براشون وقت بذارن و مواظبشون باشن و حمایتشون کنن

اوضاع طوری شده که اگه ازت بپرسن حالت چطوره؟ باید بگی...     'بهتر از فردا' 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا👌👌 بیشترین مشکلاتم متاسفانه مال ما دختراست اونم با این قوانینی که علیهمونه😑 واقعا کسایی که ...

از نظراتتون خیلی خوشم اومد کاش همه مث شما فکر و البته مهمتر از اون رفتار میکردن  

از نظراتتون خیلی خوشم اومد کاش همه مث شما فکر و البته مهمتر از اون رفتار میکردن    

فدای تو عزیزم منم از شما خوشم اومد خیلی 😃😃😃🤗🤗🤗🤗🤗

لطف داری گلم🌹🌹😍

امیدوارم لااقل یکم اوضاع بنفع دخترا و خانوما برگرده با این وضع جامعه 🙏🙏🙏

فدای تو عزیزم منم از شما خوشم اومد خیلی 😃😃😃🤗🤗🤗🤗🤗 لطف داری گلم🌹🌹😍 امیدوارم لااقل یکم اوض ...

بله ای کاااااش اگه خودمون به خودمون رحم کنیم شاید فرجی بشه میتونم بپرسم چند سالتونه؟

بله ای کاااااش اگه خودمون به خودمون رحم کنیم شاید فرجی بشه میتونم بپرسم چند سالتونه ...

خدا کنه انشاءالله 🙏🙏

30 عزیزم 😄😄

عه پس من خیلی در مقابل شما کم تجربه ام 18سالمه    

آخی کوشولویی که 😍😍😍

حرفای منم اکثرا درمورد بچه های این نسل بود، امیدوارم ناراحت نشده باشی🤗🤗

منظورم همه نبودنا 😅😅😅

دیگه شما الان اول راهی، این سایت هم که گویای احوالات خانوم ها هست، پس خیلی مواظب خودت باش، راهی بس دراااز در پیش داری 😂😂😂

ما که فعلا نصف عمرمون رفته شما بیشتر به خودتون برسین، خوش بگذرونین، تفریح سالم داشته باشین ننه 😄😄😄😄

آخی کوشولویی که 😍😍😍 حرفای منم اکثرا درمورد بچه های این نسل بود، امیدوارم ناراحت نشده باشی🤗🤗 م ...

بعله منم دهه هشتادی ام که سعی داره اندکی با این نسل بیگانه باشه و راهی که فکر میکنه درسته رو در پیش بگیره نه ناراحت نشدم میگن حرفو بزاری زمین صاحبش برمیداره خیالتون راحت بهم بر نخورد همه ادما مثل هم نیستن حرفای شما ام خیلی منطقی بود...درست میگین با چیزایی که دور خودم دیدم ادم باید اول برا خودش ارزش قائل باشه تا دیگرانم براش ارزش قائل باشن و تفریحم داشته باشه تا بتونه یه روحیه ی شاداب داشته باشه امیدوارم خدا کمکم کنه و شما ام خوشبخت باشی البته فقط یک سوم راهو رفتین 30سال که چیزی نیس  

بعله منم دهه هشتادی ام که سعی داره اندکی با این نسل بیگانه باشه و راهی که فکر میکنه درسته رو در پیش ...

زنده باشی عزیزم، ماشالا حسابی فهمیده ای👌👌

همه ی حرفات درسته🤗

تا میتونی خوب درس بخون، تو دنیا هیچ کاری راحت تر از درس خوندن نیست بخدا.. 

برای ازدواج هم اصلااا عجله نکن همیشه وقت هست😅😅

زنده باشی عزیزم، ماشالا حسابی فهمیده ای👌👌 همه ی حرفات درسته🤗 تا میتونی خوب درس بخون، تو دنیا هی ...

ممنون خانوم گل شما لطف دارین  بله درس که از اولویت هامه با دل پاکتون دعام کنید ممنون میشم والبته خوشبحال همسرتون بخاطر همسر نمونه ای مثل شما