2777
2789
عنوان

خسته نمیشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟

منظورم اینه اکثر کسایی که تاپیک میزنن چیکار کنیم مورد توجه دوست پسر باشیم، سن و سالشون کمه هنوز مونده بفهمن غیر از دوست پسراشون چیزای مهمتری هم برای زندگی تو دنیا هست.. 😁😁

اوضاع طوری شده که اگه ازت بپرسن حالت چطوره؟ باید بگی...     'بهتر از فردا' 
منظورم اینه اکثر کسایی که تاپیک میزنن چیکار کنیم مورد توجه دوست پسر باشیم، سن و سالشون کمه هنوز موند ...

اخی دلم میسوزه براشون.کاش تو این سن خونواده ها توجهشون به بچه هاشون بیشتر بشه تا محبت کس دیگیو گدایی نکنن

منظورم اینه اکثر کسایی که تاپیک میزنن چیکار کنیم مورد توجه دوست پسر باشیم، سن و سالشون کمه هنوز موند ...

گلم سن فقط یه عدده همه چی برمیگرده به بلوغ فکری که متاسفانه خیلی از خانمای متاهل بهش نرسیدن و کم نبودن اشخاصی با 30سال سن که هنوز بلد نبودن طرز صحبت با همسرشون رو متاسفانه

اخی دلم میسوزه براشون.کاش تو این سن خونواده ها توجهشون به بچه هاشون بیشتر بشه تا محبت کس دیگیو گدایی ...

بله گلم راست میگی، قربون دل مهربونت ❤️❤️🤗🤗

توجه خانواده قطعا خیلی مهمه، ولی خداییش الان بچه ها همه چیرو میدونن، یکم زیادی هم میدونن، الان از توجه زیاد بعضی خانواده هاست که بچه ها ضربه میخورن، مثل ماها تو بچگی سختی نمیکشن بفهمن زندگی یعنی چی.. راحت به خواسته هاشون میرسن وقتی دلشونو زد میرن سراغ چیزای بی ارزش.. چه دخترا چه پسرا 😬😬

گلم سن فقط یه عدده همه چی برمیگرده به بلوغ فکری که متاسفانه خیلی از خانمای متاهل بهش نرسیدن و کم نبو ...

بله دقیقا اینم درسته، و البته نبود تربیت تو خانواده ها، بنظرم بعضی پدر و مادرها هم باید رو خودشون کار کنن اول تا همچین بچه هایی تربیت نکنن بفرستن تو زندگی نتیجش بشه این😑

خلاصه یک دوره باطله دیگه هی می چرخه! 

بله دقیقا اینم درسته، و البته نبود تربیت تو خانواده ها، بنظرم بعضی پدر و مادرها هم باید رو خودشون کا ...

قبول دارم الان خانواده ها انقدر که به فکر خوراک و پوشاک بچه هاشون هست به فکر افکار و احساساتش نیستن برای اینکه از سر خودشون باز کنن از سن کم"7_8"سالگی تبلت یا گوشی میدن دستش  

بله گلم راست میگی، قربون دل مهربونت ❤️❤️🤗🤗 توجه خانواده قطعا خیلی مهمه، ولی خداییش الان بچه ها هم ...

آره خب اینا که شما میگی درسته.ولی خونواده ها با چه چیزایی با بچه هاشون حرف میزنن؟کاش از همین سختیای جامعه اینکه این پسرا بشون وفادار نمیمونن و...حرف میزدن اگه شب به شب دخترشونو بغل کننو باهاش خوش بگذرونن و باش حرف بزنن مطمئن باش هیچوقت جای پدرو مادرشو با این رابطه های غلط عوض نمیکنه.اما امان از افراطا و میدون دادن به بچه.راسی بابت اینکه روشنم کردی ممنون🌹🌹

قبول دارم الان خانواده ها انقدر که به فکر خوراک و پوشاک بچه هاشون هست به فکر افکار و احساساتش نیستن ...

آی گفتی، والا الان ما میبینیم دست بچه ی 2..3ساله هم گوشی میدن، 7 8 ساله ها که دیگه به همه چی واردن 😅😅

آره خب اینا که شما میگی درسته.ولی خونواده ها با چه چیزایی با بچه هاشون حرف میزنن؟کاش از همین سختیای ...

قربونت عزیزم لطف داری 🤗🌹🌹

آره قبول دارم، اکثر خانواده ها حرف زدن محبت آمیز بلد نیستن متاسفانه، میگم که همه چیز با همه، هم پدر مادرا هم بچه ها.. 

ولی الان اگه پدر مادرا هم چیزای اشتباه رو به بچه ها یاد ندن، انقدر تو جامعه و مدرسه و تلویزیون و فضای مجازی درمورد این مسایل بحث هست که بچه ها طبیعتا باید بترسن و سراغش نرن ولی خب دیگه امان از دست احساسات دخترانه و کله شقی های پسرانه 😬😬

ما هم اینجا تا میخوایم 2نفرو راهنمایی کنیم بگیم ساده نباشین مواظب خودتون باشین، بقیه میگن کار نداشته باشین قضاوت نکنین بذار دختره بره خونه ی پسره مگه چه اشکال داره 😑😑😑😑😑