2777
2789
عنوان

جاری جان

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 57 پست
معمولی باش باهاش زیاد صمیمی نشو هرحرفیم پیش نزن

واقعانم باید همینکارو کرد دیشب هر چ میگفتم با من مخالف بود مثلا گفتم خوردن سیب ترش خیلی سخته گف برا لثه دندون خیلی خوبه گفتم خوردنشو میگم ک سخته میدونم فایده داره گف سختم باش باز فایده داره😑

یا مثلا من گفتم سر کار رفتن ادمو از زندگیش میندازه من منظورم با خودم بود ک دوس ندارم برم سرکار گف زن باید استقلال مالی داشته باش من گفتم مهم زندگیه ک باید خوب بهش برسی گف زن باید انقد قوی باشه ک همشو بتونه باهم انجام بده😐 

عزیزا برام دعا کنین باردار باشم😔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولی باش باهاش زیاد صمیمی نشو هرحرفیم پیش نزن

وای چقدددددددددددددددددد خودشیرین بود دیشب پاگشاش بود از ظهر اومد هی بابا جان جان راه مینداخت 

وای چقدددددددددددددددددد خودشیرین بود دیشب پاگشاش بود از ظهر اومد هی بابا جان جان راه مینداخت 

مثل جاری من 

من مادرشوهرم خالمه بهش میگم خاله

اون مامان مامان میکنه خالمم توقع داره من بهش بگم مامان😐

یه بار اوایل که تازه جاری شده بودیم و نمیشناختمش پیشش گفتم شوهرم فلان کارو کرده و من خوشم نمیاد 

بعد یهو تو جمع بودیم شوهرم اومد تو من خیلی ذوقش کردم گفت تو که تا دو دقیقه پیش سایشو بل تیر میزدی 

گفتم عزیزم حالا من اگه چیزی هم به تو گفته باشم تو باید بیای تو جمع بگی یا  بع روم بیاری؟

عمه شوهرمم گفت نههههه فلانی هیچ وقت بد شوهرش نمیگه من میشناسمش

مثل جاری من  من مادرشوهرم خالمه بهش میگم خاله اون مامان مامان میکنه خالمم توقع داره من بهش بگ ...

واقعا راس میگی😅همشو همینن بهش گفتم ببخشید نتونستم تو مراسماتون باش مبارک باش خوشبخت باشین ی حاله خودمو نپرسید ک چیشد سقط کرد ابرازع تاسف کنه😒

امان‌از دست بعضی جاری ها  جاری منم بااینک بهش خیلی خوبی میکنم بی محلی میکنه احترام نمیزاره تصمیم گرفتم مث خودش باشم‌ هرچند ازش خیلی کوچیکم و اینک فهمیدم نباید با جاری زیاد صمیمی شد و حرف زیادی زد 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

وااای جاری من خودش تنها نیست حتی خانوادشم شورشو در اوردن واقعا تو پررویی لنگه ندااارن 

موندیم اینا چه قومین

همه از دم طلاقی 

بعدش که خانواده شوهرمو میبینه انقد پاچه خواری میکنه که دیکه بقیه پشینون میشن به روش بیارن

من و جاریم با اینکه غریبه ایم خیلی خوبیم چون هردوتامون تک بچه هستیم واس هم عین خواهریم.جاریم واس زایمان دردش گرفته بود زنگ زد به من گریه میکرد سریع رفتم بیمارستان خودم بچش به دنیا آوردم عکسش تو تاپیکام هست.تازه قبل اینکه برم بیمارستان تن ماهی گذاشتم تو آبجوش که جوش بخوره یادم رفته زیرش خاموش کنم وقتی اومدم خونه تن ماهی ترکیده بود از سقف و دیوار خونه تن‌ماهی آویزون بود😆😆😆

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی

اتفاقا جاری من خیلی فوق العاده چاپلوسه 

مثلا میکه تو خوشکلی تو پوست سفیده تو که .....

و از این چرت و پرتااااا

ولی پشت سرم از حسودی خودشو شوهرش دارن میترکن یعنی قشنگ میرن میگن فلانی اون کارو کرد چرا هیجی نگفتین و ....